Friday, February 5, 2010

Hospital Alor Gajah

Ni gambar rumah Kuarters Semi-D di Hospital Alor Gajah. Cantikkan umahnya. Rumah ni ade 5 bilik dan 3 bilik air. Memang besar. Bilik air dia leh letak katil sejibik kalo mau dan lalu. Susun atur dalaman memang menarik.

Masa aku masuk finishing suda siap cuma almari dan kabinet dapur belum masuk. Konsep rumah konsep hijau. So pagar memang xde. Diorang cuma tanam pokok je sekeliling rumah tue.

Depan tue adalah 'detention pond' jenis 'dry pond'.

Hospital Alor Gajah, Melaka masih lagi dalam pembinaan. Kerja-kerja pembinaan struktur da hampir 90% siap. Skang kebanyakan kerja-kerja finishing dan M&E je.

Insyaallah tahun depan orang Alor Gajah leh menggunakan Hospital nie.



Masa melawat rumah semi-D ni aku sound kat kawan aku 'Tue la kau jadi engineer lagi aku suh jadi dokter xmau. Degil.' hahahaha.....Cam aku bapak dia je sound camtue.


PSP: aku blur. So ni je yang mampu aku kongsi

23 Pandangan Kekawan:

¶A.K.I¶ said...

ingt kan atok yg duduk c2! ler...

~0~ said...

¶A.K.I¶
atok xmampu la cu...atok dok dlam khemah je...wkakakka

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

sudah maju alor gajah~
ley ah aku lik sane keje sane lak pasni~
hahaha~

uma pakcik aku kat taman paya rumput indah je~
dekat kan?

~0~ said...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠
ayu...paya rumput tue mana aku pun xtau..

mmg maju beb...ade wifi free lg..kl ade??mana de...hahhha

ann frendly said...

wuih.. cantik btl kuaters ni.. beruntung ler doc2 yg keje sane nanti..

BajuKurung said...

PONDan ade x? ik ik ik

sI tEDI said...

hospital baru ek? x pernah sampai hospital alor gajah lagi. he he he..

TARANTULAH said...

cm best je port ni bro.. kuarters terbaik abad ni hehehe

seKut taWar said...

baru nk tnye soalan BajuKurung

LotsOfLove-Pearls said...

..rumah tu lawa.

lagi2 tema hijau. bahagia terasa.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

wahhhh....

itu yg mampu kina katakan!

HEMY said...

jadi engineer ok pe..kawin ngan dokter..ekekeke

maiyah said...

kg sy alor gjh.. dah lama z blik kg huhuu

redNing said...

pergghh..

wifi free lgi huhu

TiKa LEh said...

doktor kn bz..msti duk hspital je..hahha

Lifesaver said...

tu la ko...org suruh belajar tinggi2

mamai said...

jgn jadi projek gajah putih sudah

Faarihin said...

hahaha.. oklah tu dia jadi engineer dari tak jadi apa2.. hohoho..

Pok Li said...

Lama dah tak lalu Alor Gajah. Ada ke lagi cucur udang yang sedap tu drkat padang tu

sharamli said...

cantik w0it..cantik

Mak Su said...

mcm rumah semi-D

nono said...

klu awak yg dok ctu...mmg dh nk tackle dahhhhh...hehehehe

Atiqah Ahmad said...

alor gajah kampung ku!!apesal taktau pun ada rumah cantik gini..adehhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...