Monday, February 22, 2010

Penamat

Adakah ini penamat satu perjuangan??
Adakah penamat nya kegembiraan atau kehampaan??
Itu lah yang bermain di kotak pikir ku sekarang ini.
Kosong...Ye nama ku kosong. Sekosong jiwa kecil ini.


Aku masih menanti sebuah jawapan.
Yang akan menentukan langkah aku seterusnya.
Ke kiri atau ke kanan.
Masih aku tidak ketahui.
Yang nyata ia ke depan.
Dan bukanya mundur ke belakang.
Semoga aku tabah menghadapi semua ini.

15 Pandangan Kekawan:

maiyah said...

jgn tamatkan perjuangan krn itulah akan bertandang kekosongan.. perjuangan akan memenuhi tiap ruang masa

TiKa LEh said...

sajak buat sndr ke copy??hehhee...

peja said...

belum tamat lagi...

hirup nafas tu

sambil tadah tangan...

peace~ =)

Mr PenyuBiru said...

perjuangan belum selesai.sekian time kasih. :D

Frodo Baggins said...

>>____<<


dah tamat ke?
hehehehehe
sama cam dulu
wa cume nak bg wasiat ...
jatuh kali ke 100 pown
bangkit lagi tuk ke 101 kalinya.

wa doakan yg terbaik tuk lu bro ...

::aMaD:: said...

gudlakkkk!!minum milo anda pasti boleh!cayalah!

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

biar kosong pada rupa..
jgn kosong pada jiwa..
tamatkan perjalanan bila nyawa dihujung tekak...













ehh...betul ke ayat aku tu???
watever la..janji kau o.k..

fitri oh fitri said...

cam emo ja.



www.fitridzulkifli.blogspot.com

vidadarisakura said...

suda2 la jiwa kacau tu.hee

MuHaMMaD86 said...

awat cek?

nak stop biar kejam jgn keji ka?

jage2...sedap do'oh doh blog demo ni

NICK IRFAN said...

penamat psl ape ni bro? ptus cinta ker bro?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cool bro..

Lifesaver said...

penamat?

~0~ said...

maiyah
saya harap perjuangan saya xkan berakhir...


TiKa LEh
buat sendiri...sajak ek gitue...heheheh


peja
ku harap aku akan terus tabah...Bersama Dia di sisi...


Mr PenyuBiru
ye masih banyak mahu diperjuangkan


Frodo Baggins
thanks bro...


::aMaD::
hahahahhah...


alvin takda rumah harga 8juta story
ayat ko btol...mendalam bro...
thanks...


fitri oh fitri
emo...ye sebab aku manusia...


vidadarisakura
jom kacau dodol....hahahhaha


MuHaMMaD86
blog ni insyaallah xkan ku stop selagi aku ada nafas...


NICK IRFAN
sekadar luahan dari dalam...hahahah


GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
ye saya sejuk

Vee Violet said...

"Aku masih menanti sebuah jawapan.
Yang akan menentukan langkah aku seterusnya.
Ke kiri atau ke kanan.
Masih aku tidak ketahui.
Yang nyata ia ke depan.
Dan bukanya mundur ke belakang.
Semoga aku tabah menghadapi semua ini"

Hmmm.. Vee baru lepas dapat sebuah jawapan setelah seminggu menanti sebuah jawapan. Jawapan yang buat Vee memang betul2 patah semangat nak teruskan hidup Vee. Tapi sebagai manusia biasa - Vee terima semua ketentuan tu seadanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...