Wednesday, February 17, 2010

Entri kali ni ada gambar

Tag dari Bullet. Da berkurun pun. Aku baru buat. Ampunkan aku ye Bullet. Jangan anta buller ke umah aku plak ye. Yang atas tulisan tangan kiri yang bawah tulisan tangan kanan. Dua-dua buruk jangan risau ye. hehehehe....


Ni plak Nasi Manis. Kat tempat aku panggil. Ada yang panggil wajik. Ntah la mana btol. AKu lahap je telan suma tue. Hehee....Ni dapat masa kenduri sepupu aku ari tue, 14 Februari.



Ni lak gambar semalam. Kat plaza tol karak. Amacam meriah x kat depan tue nyalaan neon kereta. Cam pesta buih pun ade aku tengok. haihhhh...

Ni la akibat aku bukan VVIP yang ada eskort tue. Aku jalan dari Kota Bharu ke Kuala Lumpur hanya 12jam. Kalo ikut sepatutnya lagi lama 6jam je. heheheheheh.....




PSP: Aku masih dalam mood bercuti dan mengantuk. Kemalasan melanda.

18 Pandangan Kekawan:

Nini teDDylicious said...

wajik..??

hijau..??

gile ape..??

wajik kan satu kaler jeh..?? err..ehe..

lizz said...

kalau mood ngantuk tu mmg tak leh nk wat ape. baik tdo. sure melazatkan. kehkehkeh

Frodo Baggins said...

eh kaler ijau??
ni versi otoman ke?
ekekkeke

apsal cantik jer lu tulis? cess

redNing said...

huish seksi tulisan hahah

Koyuki said...

seronok betul parti lampu neon tu..hehe

Jard The Great said...

bnyk pewarna tuuu.. ehehe

TARANTULAH said...

wajik sudah bertukar. cm gaban pulak hehehe

Eye_nee said...

Wajik kaler ijau???...first time tgk....leh jd inkredibel huk ni....huhu..

Mak Su said...

kat tempat maksu panggil wajik. sedap.... tambahan lagi kalau yang baru masak, yg belum keras keras tu.... marvellous. kaler hijau plaks ek, sangatlah kreatif :)

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

tulisan kiri n kanan same hodoh~
wakakakaka~

Sesumpah said...

same jeh hahaha

lapa pulak :)

Kyuubi_85 said...

kalau ngantuk, g ah tido... lagi best... hehe

nikmati cuti ni.. :D

melatidaisy said...

waa..tetibe rase nk makan nasi manis..

oranglidi said...

nasik pulut kaler ijau tu mcm sedap dimakan dengan sambal daging. takpun rondang. woohhh..

[5483 tu tarikh lahir ka?]

aRien de GreaT said...

dh lama xblik kg..

ann frendly said...

sungguh gemerlapan gambar kat tol itu..
sungguh meriah yer..

wajik hijau itu melambangkan kecintaan pada alam semulajadi..
heheheh betol ke??

|arieza| said...

wah lbh krg sama je right n left hand writing hehehe :p

Lifesaver said...

aku pon malas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...