Wednesday, February 3, 2010

Sexy (18sx)


Pic aku amik dari Bujang Susah


Fuhhh.....Superb beb. Picture kat atas. Tangkap leleh la. Kata sumber pic nie bukan kat Eropah, bukan Hollywood, bukan Bollywood, bukan Bangkok-wood, dan bukan Tokyo-wood tapi kat Malaysia. Aku rasa cukup la aku letak dua keping kot. Kang aku letak bebanyak kang ramai la geng bersesengut bersemut kat sini ingat ni blog lucah. kikikiiki....Jangan marah.

Aku laki. Aku suke tengok pic camni. Aku suke tengok menda sexy-mexy nie. Aku rasa suma laki pun suke tengok popuan sexy. Kalo laki sexy, sori...Not my taste.

Xcaya korang tengok la pic 1st tue. Camne muka laki sesorang tue. heheheh

Laki memang suke tengok popuan dedah nie. Nak2 yang lawa. Da orang tayang kita tengok. Btol x?

Dapat GF secy mexy tayang2 pun memang diorang suke sangat. Bangga beb. Ye la awek sexy. Badan montok, bibir munggil dan jalan cam itik terkedek-kedek. Fuhhh....Syurga dunia beb.

Tapi kalo bini dia. Huh...Jarang la laki suke bini dia bersexy-mexy di khalayak ramai. Kalo nak bersexy-mexy depan dia je. Sape x sayang bin wei.

Btol korang pakai sexy korang punye hak. Sape peduli??? Aku?? Aku memang xpeduli aku tengok je.

Bagi aku korang da xsayang body, sebab tue korang tayang free. Xyah tunggu kawen korang da bagi. Ape lagi. Rezki beb. Fuhhh.....

Ye la kalo kena rogol ke ganggun seksual ke raba ke dan pape je la. Bukan aku yang susah. Korang gak tanggung sendiri. So wat pe aku nak peduli. Kan......Bukan nak cakap ape. Kalo kutu2 jalanan, mat pit, mat rempit dan kaum-kaum aku yang seangkatannya, diorang ni nak ganggu pun diorang pilih orang gak nak phewitt-phewitt. Kalo korang pakai elok jalan sopan bertutup aurat pulak JARANG diorang nak kaco. Tapi kalo da pakai sexy, pastu tergedik2 memang fevret diorang la.

Ustaz aku penah cite gak pengalaman beliau. Beliau jadi peguambela bagi seorang perogol bagi kes rogol. Kalo ikutkan perogol ni leh dikenakan hukuman penjara. Mangsa perogol ni kalo xsilap adalah sorang amoi. Dalam hujah pembelaan beliau, ustaz aku pakai satu je PAKAIAN popuan tue. Amoi tue memang pakai sexy malam kejadian, skirt paras bawah bontot je, baju lak atas pusat. Dalam hujah beliau, ustaz aku cakap cara amoi tu berpakaian telah meransang nafsu perogol tu. Pakaian terlalu menjolok mata dan menghairahkan. Detail lain aku xingat sangat. Dan ustaz aku menang kes tue dan perogol tue di bebaskan.

Point aku nak sentuh kat ini, pakaian orang popuan mainkan peranan penting sebenarnya. Korang berpakaian sexy untuk menarik perhatian. Tapi dalam sedar atau x korang telah merangsang nafsu lelaki. Ditambah pulak ngan setan dok hasut. So akan jadi lah menda x elok.

Aku da bebel panjang. Sori kalo ade yang terasa. Aku xniatkan nak mengata sesapa. Xde niat nak merendahkan martabat kaum hawa. Bagi aku kaum hawa tinggi maruah dan kehormatannya. Aku memang xde hak nak tegur atau halang korang. Korang berpakaian tue hak korang. Kat sini hanya pendapat BODOH aku.


PSP: Maafkan aku. Aku x terniat nak mengata sesapa. Kita manusia hanya hamba. Dan tidak sempurna. Semua ada nafsu. Jadi pepandai la bawa diri.



37 Pandangan Kekawan:

melatidaisy said...

mantapp :)

mekasih !

ann frendly said...

laaa... ingatkan kat bollywood tadik..
Aiyoo.. sampai ternganga mulut mamat tu tgk..

maiyah said...

bg mrk yg tnjuk bdn ni rasa megah sbb bdn cntik n tau lelaki suka tgk.. pompuan camni lebih suka kalo jd perhatian..

mcmana pun inilah keadaan skrg.. ia dah jd sbg tatapan umum.. kemestian bg satu2 acara

mungkin para2 lelaki bleh ttp mata jgn tgk.. dosa hehe

deusXmachina® said...

memang mantopppppp la
erk888

Rowena Chasez said...

huhuu..
pasal kes rogol 2..
mmg setuju sgt..
kalo dh amoi 2 sexy..
msti laa org laki terliur kan??
hehee~

'AQILAH said...

ye la, perempuan sekarang terlampau seksi...huh

TARANTULAH said...

wat pe pon kena beringat..

.:fifi:. said...

superb..
kakaka

-->adeyh ap nk jadik ntah!

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

i sexy tak?
wakakaaka~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

wey~
aku pon suka tgk url sexy~
nikmat

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

tapi law aku lak~
takde la sexy mne kot~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

mybe sbb dah mmg ori gebu~
tu yg nampak sexy

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

wakakakakakaa~

khairolghani said...

pernah tengok gambar ni..biasa la,lelaki mesti suka kalau gambar seksi2 gini..

memang tak de dalam senarai calon bini la kalau gini..

isu yang tak pernah2 nak setel..makin menjadi2 ada la..

Boneka tak sakit said...

aku lelaki aku setuju2 kata2 ko nie.. walaupown aku baca dgn kadar yg laju!! :))

she-G said...

tak suka gadis litar...bajet lawa comel bagus dan segala...(maaf lau ade yang kata tak..sebab y jumpa tu kebanyakkan gitu...)

igt bagus ke pakai makro mini skirt lepas tu tertonggeng2 atas jalan panas gitu...batu loncatan nak jadi model kunun...hoh!!!!!!


psssttt:dengkikah diri ku??hahaha

Lifesaver said...

aku pon sokong!!!


tp kalo perempuan yg betul2 bertutup atau kanak2 jadi mangsa rogol..itu aku mmg rasa nak rejam je perogol tu

redNing said...

xleh nk buat bini klu camnih

¶A.K.I¶ said...

hahaha... ak tak seksi??
ke ak seksi??
wakakkaka!!!
ap2 pon.. diri sndri, sbgai perempuan.. pndai2 laa jge diri sndiri.. kn2?

~0~ said...

melatidaisy
tq...


ann frendly
seb baik xde air lioq basi je...ekeekek


maiyah
tue la kak...ntah la ape yang diorang pikir...


deusXmachina®
erk......


Rowena Chasez
btol tue...meleleh...kekekkeke


'AQILAH
kekadang pikir baik toksah pakai baju...hehhehe


TARANTULAH
btol bro...


.:fifi:.
dunia akhir zaman...


♠☠♠ayudeadwish♠☠♠
ko xsexy...cuma cantik je...hahahhaha...cantik ke???


khairolghani
tue la...Malaysia da sama ngan eropah...


Boneka tak sakit
hahahah...siot je...


she-G
btol tue...budget lawa sangat...


Lifesaver
kalo yang rogol budak n yang betutup aku rasa baik kasi n sula je orang camtu...



redNing
tue la...


¶A.K.I¶
ye...pepandai la jaga diri...

oranglidi said...

nak kena cari ni.. kat manaa ni?

cik selamah kundang said...

nk pkai baju kurung la pasni.ehehe

vidadarisakura said...

tapi aku nda puas hati bahagian perogol tu boleh menang.

alasan amoi tu seksi,seksi tu hak amoi tu. perogol tu terangsang. lalu rogol. tapi apa hak perogol tu mahu merogol? so siapa pakai seksi ada, perogol berhak merogol?masuk court pun buli menang?

sama juga dengan makanan tu sedap, hak org punya makanan. si abu nampak lalu curi makanan tu dengan alasan terliur sebab nampak sedap. si abu stil teda hak mau curi kan?

omaigod.festime komen panjang.hahahaha


ok mungkin sedikit emo bila lelaki sapot lelaki mangsa wanita.
hee

vidadarisakura said...

ok.mungkin ko akan jawab sepa suruh amoi tu pakai seksi.



hee..

tu la amoi tu sepa suh pakai seksi.kan suda kena rogol.

TAPI MASIH NDA PUAS HATI CEMANA PEROGOL TU BOLEH MENANG. CIS.

HAHA

vidadarisakura said...

ok sebenarnya nda puas hati tu perogol boleh menang.


geram la pula.


haha

vidadarisakura said...

haha.apala aku merepek sorang2 di atas.

haha



(perogol tu menanng ek?teda sebat2?cis!)

Yunus Badawi said...

aku pun nak ikut oranglidi lah pergi cari tempat ni hehehe

~0~ said...

oranglidi
aku xtau...kalo tau aku ajak rombongan sesungut pergi...hahahaha


cik selamah kundang
pasti cik selamah makin ayu pasnie...hehehehhe


vidadarisakura
hehehe...aku pun xtau nak cakap camne vi. Detail kes ni kena tanya ustaz aku. dia cite pun da lama 7thun lepas. kalo aku jumpe dia aku akan tanya. dan aku akan cite kat ko.

personally, aku pun benci perogol. bagi aku perogol layan rejam je smpai mati.




Yunus Badawi
jom YB...kita wat lawatan smbil belajar ke sana...amacam ngam x??
sape nak join??ekekekeke

Vee Violet said...

tak salah saling mengingatkan...
:)
thanks... :)

told la hejauw said...

org laki suke sgt la mende cenggini...cuci mata..huhuh

BajuKurung said...

wow! menarik.. nak try pakai mcm tu jugak la.. ahaks..

HEMY said...

betul tu sifar..kita bukan nk berpihak pada perogol..tp kalau mmg pakai mcm tu..kadang takde niat pn beb..tu opportunity namanye..

utk vidadarisakura, ayat ko betul gak n 3R dulu pakai alasan ni..

mmg hak mamat tu ada mknn sedap..tp..kalau nk metafor betul2..ko ada mknn sedap..org takde..makan senyap2 buleh..ni pergi tyang "mmm..sedapkan maknn aku..ahahaa..sedap kan.."

skang, patut tu yg riak menunjuk tu dicuri mknnya??ni baru metafor yg betul utk org yg pkai seksi..

badan ko seksi..hak kau..tp menunjuk berlebih..riak dengan kelebihan yg ada..dh salah

fuh..emo emo..ahahaha

suffyan razzaq said...

memang terbaeklah!

Uruchimaru @ kf said...

feh pansssssssss!

rmi yg komen nie..

NiNa' said...

ni kat pameran moto gp taun lepas kan..
banyak di hebohkan dalam blog..

kalau kena rogol.. padan muka!

Frodo Baggins said...

>>___<<


grrrrrrrrrr .. rroarrrrr
baru tgok gamba da terangsang
apatah lagi secara life gituu ..
agagaggagagaga ...


jaga diri
simpanlah untuk yg berhak ..

Nikel Khor said...

it very hot..

from Nikel Khor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...