Monday, February 8, 2010

Memerlukan

Civil Engineer diperlukan:
-ade Degree in Civil Engineer
-Fresh Graduate atau berpengalaman. Yang penting nak keje.
-Kerja Opis. Bukan kerja site.
-Keje kat Kuala Lumpur..


Kerja kena buat
-Design structure lebih pada bangunan hospital, klinik, kolej jururawat atau sewaktu dengan nya
-Buat report skit-skit cam biasa.
-Wat surat untuk boss sign.
-Sediakan claim.
-Lain-lain lagi.




PSP: Kalo ade sedara, kekawan, atau jiran nak keje leh gak kasi tau. Emel je ke emel aku zaidi5483[at]gmail[dot]com.....Nanti aku rekomen kat boss bukan aku yang teview.

25 Pandangan Kekawan:

TARANTULAH said...

keja jangan tidak keja,,

Yunus Badawi said...

aku nak apply boleh? Tapi aku takut hospital ko tu jadi mcm pelantar minyak pulak nanti hehehe

¶A.K.I¶ said...

erkk.. atok.. krani ad?? hhuhu

~0~ said...

TARANTULAH
keje beb


YB
heheh...Susah ambulans nak paking nanti YB..hehehe

~0~ said...

¶A.K.I¶
xde lagi cu...

BajuKurung said...

alamak.. gua x qualified la.. post PA ade x? ik ik ik

Frodo Baggins said...

>>__<<

kejalah kejalah ....

Boneka tak sakit said...

hurmm mcm best je jadi jurutera.. kalau guna diploma designb boleh ke huhuhuu..

ezzati said...

xdela kenal2 civil eng holder..ermmm

TokNabe said...

Satu peluang ni.. hah, mana yg ada kelayakan cepat2 kontek.

Mak Su said...

maksu pandai fotostat surat jer.... sohih tak layak, ek... huhuhu

|arieza| said...

ada keje kosong jd surirumahtangga tak? :p

Lifesaver said...

babysister ada?

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

aku takde ape yg ko nak tu~
tp aku ade pengalaman selama setahun dalam bidang tuh~
pakej ngan jaga site sekali~

layak tak?

khairolghani said...

setakat ni tak de la sedara yang nak cari kerja dalam bidang ni..

apapun gudluck pade sape yg memohon..

redNing said...

la la la kerja la

enyheartsdiamond said...

boyfren saya..tp dia blajar lagi..tahun2 akan dtg boleh? :D

~0~ said...

BajuKurung
xde lagi boss...


Frodo Baggins
keje nganga je...


Boneka tak sakit
best la sangat...huhuhu...
keje ko lg best la beb...


ezzati
xpe cik zati..


TokNabe
tue la...sesape nak cepat...


Mak Su
ok la tue...hehehe


|arieza|
xde lg takat nie...hehehe...


Lifesaver
ko nak org gaji ke???


♠☠♠ayudeadwish♠☠♠
ko mmg bagus...tp boss aku nak ade deggree...


khairolghani
ok...


redning
jom ngular...


enyheartsdiamond
kalo da abes bleh la...

seKut taWar said...

ayu..jom sambung dgree:)

vidadarisakura said...

saya2!



haha.

ann frendly said...

sedara mare sume telah berkerja kecuali diri ni yg masih tanam anggur..

maiyah said...

x bik OKU ke hehe

Solehah said...

bagus2...

told la hejauw said...

kalo technician biomedical department leh gak try huhu

E.d.Y said...

telecommunication engineer xmo ke??hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...