Friday, February 12, 2010

Mati Kutu

Aktiviti blogging aku agak terbatas kerna tenet aku kena block. Aku hanya leh blogging pada waktu pejabat. Sungguh kuciwa.

Biasa belah malam aku akan blogwalking. Jelajah, terjah dan cabul blog korang semua. Tapi sekarang semua harus dibatasi. Semua sudah terhalang. Owh.....Cinta ku pada blog suda kena block skit. ish ish.....Xpe akan ku ikhtiarkan sebaiknya.

Blogging hobi ku mana leh stop. Lagi satu camne aku nak download komik, lagu dan movie kalo xde tenet kan. huhuhuh

Pada kekawan yang balik kg. Berhati-hati memandu. Semoga semua nya selamat. Insyaallah selamat. Yang xbalik kg pun kena hati-hati. Kemalangan di mana-mana dan x kenal mangsa.

Selamat bercuti.



PSP: Blog korang akan tetap aku rogol jangan risau. Jangan report polis ye. Tok kadi ok. hahahhahaha

35 Pandangan Kekawan:

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

1st

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

lu saje je kan?

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

epy chinese nu year~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

hati2 nak gerak gi kuantan tu

TARANTULAH said...

ye selamat pulang ke kampung.

EnsemBuaya♥ said...

yes!! rogol blog sy dgn sepuas2 yer hehehee.. eh!!

EnsemBuaya♥ said...

owh aku slh komen blog pelik yeeee!!! hahaha sori2..

~0~ said...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠
Ye ko pun ati2 balik Muar...heheheh


TARANTULAH
ku lepak KL je boh...xblik kg...


EnsemBuaya♥
cess...aku ingat buaya mana terlepas tadi rupenye TUAN BESAR BONEKA..cisss...cisss...dan chesse kek...

EnsemBuaya♥ said...

apa lak betol la ko punya ebtry aku open dan baca apa aku nie gila ke..!! adeshhh bye

EnsemBuaya♥ said...

aku bukan boneka laa aku ensembuaya kwn satu tempat dgn dia! sama2 masa sekolah makan cendol pak abu!
harap maklumn

sI tEDI said...

he he he..
ganas bahase bang!

Mak Su said...

haaa?? uuuuuuu

sharamli said...

sy patut tutup bl0g sebel0m dir0g0l kamo0..ha3

enyheartsdiamond said...

gong xi fa cai..nk angpaw!

amirah said...

selamat bercuti kembali

kiLa oh LaLa said...

balek kg!!ohoho blek kg..ati girang..
bes nye dpt blek kg..

Yunus Badawi said...

jgnlah rogol blog aku ni.Kalau nak masuk cakap baik2. Aku bukakan pintu hehehe

UglyPooh said...

huhu..cabul? hehehe...slamat bercuti. esok balik kg....;->

TokNabe said...

Pakai ubat apa sampai boleh mati kutu tu?

vidadarisakura said...

ok la tu. kawal napsu tu.haha

redNing said...

gong xi fa cai

maaf zahir batin

lizz said...

ish, aku tak leh bayangkan kalo tenet aku kene block. hahaha. seriyes, mati kutu woo

Firol said...

apsal bro tak bayar bil ke ?

imHepPie said...

arghh rogol~awwwww x rela

ann frendly said...

hah..cane tenet kene block??
selamt bercoti

farwalis said...

tidak! blog gua dara lagi bro!

maiyah said...

slmt bercuti

'AQILAH said...

ahh ku tak pulang

puspa said...

huhu....daa selamat smpai umahhhh....

|arieza| said...

tak cuti ke CNY?

Uruchimaru @ kf said...

feh bahase.....!

TARANTULAH said...

~0~ aku lepak umah member. tunggu raya aidilfitri baru balik.

acap said...

selamat hari raya

Kejora said...

ok..
kita senasib..
isk!

Lifesaver said...

rembat je streamyx bro!!!!hahaha~

aku balik perak ni..best wooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...