Wednesday, February 24, 2010

Nafsu

Nafsu makan aku makin berkurang sehari dua nie. Pagi tadi turun nak makan beriya. Tengok je makanan trus selera hilang. Last-last aku minum kopi je.

Memang dua tiga hari nie cam aku da xde nafsu pada makanan. Tengok makanan pun cam xleh nak telan.

Adakah ini bermakna berat badan aku akan turun?? Adakah aku berpeluang pakai jeans kecik-kecik tue??





PSP: Nafsu makan aku berkadar langsung dengan nafsu menulis. Nafsu menulis skang agak menurun. Sekian.

21 Pandangan Kekawan:

mukasurat17 said...

kan bagus nafsu mkn ko berkadar lgsg dgn nafsu mkn aku. hahaha

Mr PenyuBiru said...

seb baik nafsu makan ko tak berkadar langsung ngan nafsu menulis aku.hehe

Nini teDDylicious said...

nafsu makan aku tak pulak berkadar langsung ngan nafsu menulis kau..

iskk..

melatidaisy said...

tenang2 kan hatimu :)
balik kg.. makan masakan ibu..confirm selera ! :)

puding roti said...

btl2. kalo krg selera mkn mgkn petanda nk kurus

annfrendly said...

wah ni petnda baik ni..
nanti cpt lah bdn fit..

tpi bahye jgk kalau tak makan...
nti buleh kena gastrik..

Jijahh @ f.k said...

whoaaa .. tengah diet ekk .. heheh tak pun kena penyakit >>> A

BajuKurung said...

seb baik nafsu mkn je..

Adya A. said...

wahhh bagus sekali kalau saye pn mcm tuh..... ni bermakna akan kurus laaa nnti

¶A.K.I¶ said...

uisshh!! ak pon!! mknan x menyelerakan laa...

Mak Su said...

errrkkk? adakah kedua2 nafsu itu kembar seiras? sama jer pe'elnyer

she-G said...

kena santau ke??hehehe...

Lifesaver said...

nafsu lain kot!!!!hahahaha

TiKa LEh said...

nafsu laen brtambah kot..hohoho

HEMY said...

tu alasan je kan tk menulis blog

Koyuki said...

semua nafsu dah tak ada..

redNing said...

bakpo pulok weii

MuHaMMaD86 said...

0

i still remember when first time i came here...u told us about ur appetite...tahun lps,xsalah la

u ckp xlalu mkn jugak...dun worry,life kita mmg mcm 2...klu mai time dia...smuanya the best tp bila mai time xbest...mcm2 ada

jnji kita still blh mkn...thankful to our GOD k

cik selamah kundang said...

fuiyoo..ada niat nk pkai jeans kecik2 balik?apasal xlalu mkn?ptutus cinta?

Eye_nee said...

Apasal ni bro...tak sihat ker...ker jiwa kacau..otak runsing..jamah sekadar mampu..

♥ciK-t0ge ♥ said...

erKk..
Nk kuwUs r tuH..
kaN besH kaLo xde naPsu sGt kaT maKanan ne..
:(( sY mau kuRangkaN maKan p0n sSh..
panTang nMpk makaNan..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...