Friday, August 21, 2009

Pengumuman

Pengumuman 1
Tadi Uncle (penyimpan mohor besar raja-raja), telah keluar live kat tv. Cam biasa la tugas beliau yang 3 kali setahun itu (Posa, Hari Raya Posa dan Hari Raya Haji). Dengan menggunkan ayat yang sama sejak aku kecil sampai skang:-

"Setelah diperkenankan oleh........."

Dia punye trend skang bila lusa nak raya atau posa dia akan kuar. hehehhe....Taktik dia da bleh baca da.

Tapi tima kasih la kat beliau, kalo xkompem sabtu ni aku bangun pepagi pekena roti canai mamak. hahahahha....Woi, posa da start da woi Sabtu nie bersamaan 22 Ogos 2009 so da ready ke??? Bukan ready baju raya ok...Ready fizikal mental...Bukan untuk posa lapar je. Tapi posa zahir batin, bukan raya je maaf zahir batin....

Kawan-kawan se agama ku sekalian

"Selamat Menjalani Ibadah Puasa,
Semoga Ibadah Kita di terima Nya.
Salam Al-Mubarak buat semua."




Pengumuman 2

Kepada sesiapa nak kerja/kawan dia yang mencari kerja. Post design engineer (Civil engineer). Ada degree. Keje ngan konsultant kat Bandar Sunway tapi akan berkerja di opis di JKR Mid Valley. Keje wat design la. Keutamaan kepada kaum hawa (bos aku yang nak popuan...Bukan aku).

Leh emel aku kalo berminat kat zaidi5483[at]gmail[dot]com.....

Post nie sebenarnya untuk ganti tempat aku. Pasal aku nak ditugaskan jaga site. Tima kasih.








5 Pandangan Kekawan:

sharamli said...

ala...kal0 laki nk apply xleh ke?

Yunus Badawi said...

ko nak kena jaga site kat mana? Jgn pulak ko jadikan bulan posa ni utk mengular pulak hehehe

TokNabe said...

Selamat berpuasa dan semoga tabah di sepanjang ramadan.

~0~ said...

sharamli
xtau la. tapi xsalah mencubakan. emel kat sy nanti sy kasi alamat opis. ok..hehehe

YB
Projek klinik kat tasik permaisuri. Tapi skang xde la kat situ dok opis JKR wat design. heheheh....

selamat berpuasa

~0~ said...

Tok Nabe
selamat berpuasa jugak tok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...