Monday, August 17, 2009

G.I Joe



Filem ni da lama da siar kat panggung. Tapi Sabtu ari tue baru aku gie tengok. Hahahaha.....

Walaupun panggung wayang ada kat bawah opis aku tapi x kuasa aku nak gi tengok wayang. Malas den. Tapi kalo da ade kaki len yang nak join tengok wayang best jugak.

Malam tue sebenarnya kitorang xplan pun nak gi tengok wayang. Just beli DVD nak layan kat umah tapi da blackout. Xdpat la nak tengok wayang. So apiz ajak gi layan wang kat the Curve. Aku on je. Ucop join skali.

Pegi main redah je. Amik tiket. Main amik je no seat yang kosong. Janji xdok depan skali. Hahahah....Kitorang tengok cite G.I. Joe...Aku ingat nak tengok cite Pelham 123. Yang Danzel Washington dan John Travolta berlakon tue. Tapi da xde kot dia punye tayangan. Da lama da...

Layan la cite G.I.Joe....memang banyak btol efek CGi yang digunakan dalam cite nie. Cite memang best la. Full of action. Aku paling suke watak Snake Eye dan Ripcord. Snake Eye ngan gaya ninja yang kool. Ripcord lak wak cite nie ade komedi. Memang hapening.
Snake Eye yang kool

Aku paling suke babak yang bila Storm Shadow dan Boraness nak gi tembak effiel tower ngan warhead. Memang best.

Cite ni memang best la nak layan. Pasal aksi dia dari awal sampai ke akhir.

PS : Tapi banyak part dalam cite nie. Yang menarik perhatian aku adalah iklan seblum wayang. Triller final destination yang baru. Memang best. Xsabar rasa nak tengok cite tue nanti. Aku memang minat cite final destination nie.

Thriller Final Destination

5 Pandangan Kekawan:

sharamli said...

kawe x tgk p0n lgik

Webmaster@Echam said...

Kawe doh beli DVD tapi gamba dok molek...

~ shakersfear said...

salam ziarah, http://lepaskansajaburungitu.blogspot.com/

TokNabe said...

Meme nak tengok tapi kena tunggu dvd.. lebih sedap tengok di rumoh.

~0~ said...

sharamli
hehehehe

webmaster@echam
biasa tue..DVD nak ok tunggu 2 bulan..

shakefear
Salam ziarah

TokNabe
Sma la tok..tapi ari tue pasal umah blackout...pala tgh biol blako.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...