Friday, August 21, 2009

Maju aku maju





Salam 1 Ramadhan.

Aku suke iklan nie. Nak-nak ayat dia yang last.

"Berjalan mesti ke depan bukan ke belakang"

Itu la ayat kalo nak berjaya. Maju dan terus maju. Jangan terlalu kenangkan masa lalu dan melemahkan semangat. Sebaliknya fikirkan apa kesilapan kita dahulu, cari weakness point dan puncanya. Atasi weakness point tersebut. Insyaallah kita akan maju.

Melangkah gagah ke hadapan dengan laungan semangat berkobar tanpa kenal erti mengalah.

6 Pandangan Kekawan:

sharamli said...

tp kesilapan kita dulu p0n mengajar kita t0k maju ke depan kan..

~0~ said...

sharamli
btol tue sha...sebab tue kita kenaa amik masa lalu sebagai guide..baiki kelemahan lalu...

jgn lupa sahur

j or ji said...

buah tangan Yasmin Ahmad..
bertambah klasik sebab dia dah takda.

Yunus Badawi said...

Semoga dgn kedatangan Ramadan ini memberi kita semangat baru utk lebih berjaya di dunia dan akhirat.

Pok Li said...

Jarang dah tengok tv. tapi masih ingat iklan tu

~0~ said...

j or ji
karya yang berkualiti

Yunus Badawi
Ye...berjaya dunia dan akhirat..

Pok Li
hehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...