Friday, January 20, 2012

Uji Lensa : Tembak Saja








 Sesaja je uji lensa dalam umah je. 
Jenis main tala dan tembak merata.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



 Ni la kejadian petang semalam.
Tengah dok beratur nak beli donut kat flat Bukit Angkasa.
Gerombolan DSAI lalu, aku just snap je picture dia pakai hanpon cabuk aku.
Hari ni x salah aku, PM pulak nak turun ke Pantai Dalam.
Makin dekat nak mengundi makin banyak la Program Turun Padang.
Dunia Politik.



6 Pandangan Kekawan:

Lifesaver Hamzah said...

terror tu snap2

Masy said...

turun padang, naik bukit.

time2 ni la.. time lain wallahualam. hihihiih

Wan85 said...

http://wanwidget.com
walaupun snap saja, tp still gambar terbaik

Shukri Mohd Ali said...

jenis terer dan pantas snap ni :)

titan said...

gambar air tu memang smart. aku suka.

IxoR@ said...

baru beli kamera ke apa ni...

hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...