Monday, January 16, 2012

Surat Rasmi Buat Bos

Tuan,
Mohon Upgrade


Dengan segala hormatnya pekara di atas adalah dirujuk.


2. Mohon kerjasama bos untuk upgrade PC saya agar senang saya nak buat kerja dan tugasan hakiki saya.


3. Kerjasama dan keperihatinan bos saya dahului dengan ucapan jutaan terima kasih. Sekian.





Yang Bertugas.


Kuli Mu yang Kecik.




Webpage pun dah ada yang pandai minta dalam HD.








Heykawan : PC aku x support semua perisian. Dan yang jenuh nya kalau aku nak buat drawing. Terpaksa aku restart pc kasi fresh dan on AutoCad saja. Tu pun drawing yang simple pun makan 1jam nak siap sebab hang. Adoiyai.


Kalau diupgade sedap skit nak skodeng blog......Dalam mimpi je la.

Heykawan 2 : Blog ini akan terbiar buat seketika. Tokey kedai sibuk nak cuti CNY. Err....Blom lagi. Minggu ini jadual penuh ngan mesyuarat je. Jadual melawat premis terpaksa tunda.

11 Pandangan Kekawan:

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Surat tersebut disokong oleh LF ... mohon pertimbangan

QueeN TerataI said...

dah hantar ke blm nie? hehehe

KhaiRin - anies said...

acu bubuh bedak sket..pasti tertawan hahaahah

محمد رازيق said...

hehe. upgrade la. pas ni jauh lagi cepat. hehe.. free2, jmput singgah blog, jmput bc entri: Burung biru si pemalu

chii said...

agak2 boss approve x eh :p

jedi said...

@luahfikiran ... mari kita
terima kasih Dato' LF....ni yang den suko nie...heheheh

jedi said...

@QueeN TerataI
Pernah hantar dulu...Yg ni x anta la...kang kena terajang...mintak2 bos x baca blog aku...kang dia kata aku ngular lebey...hahhaha

jedi said...

@محمد رازيق
yeah....itu yang kita harapkan...tp biasanya harapan sukar jadi kenyataan...

jedi said...

@chii
kompem x...hahahah...sebab penah buat dah...

Lifesaver Hamzah said...

entah!dah la x jenguk blog aku....

KhaiRin - anies said...

hahahaha... kalu diri sendiri yg bos..trima 4 sure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...