Monday, August 15, 2011

Bouncer


Semalam... Ahad, 14 Ogos 2011, kami merayau lagi ke Mid Valley. Tujuan utama adalah untuk mencari 'bouncer' atau ma aku selalu panggil 'kong'. Nama bahasa Melayu aku pun xtau. Ala alat untuk tidorkan babny tue. Bapak baby atau mak baby memang x sesuai menggunakan 'bouncer'.

Bukan 'bouncer' yang nie tau.


Kami angkat la se wat balik umah menda 'bouncer'  yang sesuai dengan budget. Cam biasa la barang cenggini brand Sweet Cherry la menjadi pilihan seperti mana yang di rekemenkan oleh kekawan yang da menjadi ibu dan bapa.

'Bouncer' untuk baby sahaja.


Skang ni tinggal stroller je belum beli lagi. Mungkin lepas baby lahir baru beli kot.


PSP: Semoga cinta yang kami semai akan mekar dari hari ke hari.

4 Pandangan Kekawan:

Masy said...

tak jumpe pon jedi kat jalan TAR ari sabtu tu.. hehehehe

jedi said...

tue la len kali cakap...senang aku angkat sepanduk tulis nama "MASY' bebesar...senang skit jumpa...hahhahaha

Daddy Ziyyad said...

barang baby kena beli slow slow, berperingkat...unless kalau memang kaya raya, takpe..:P

jedi said...

Daddy Ziyyad
Memang daku x kaya raya....hahhaa...
mmg beli berperingkat pun...kalo x mmg kopak la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...