Friday, August 12, 2011

Meeting

Tadi aku meeting ngan antara top management yang hebat dan ganas.

Pung pang puang pang...kuang kwing grek gtruk pluk plak knok knit.....Suma bunyi da ada dalam meeting tue. Ye la suma orang hebat-hebat dalam meeting tue. Aku ni kuli batak, duk diam je la. Bersuara pun xguna.

Apa yang aku sedih mereka yang hebat ni suma pakat nak jadi HERO dan HEROIN. Dan hanya mereka yang terbaik. Xleh nak trima pandangan dan idea yang baru.

Siyes aku cukup meluat meeting ngan diorang suma. Suma gaya cam rimau tapi sebenarnya hanyalah tikus.

Macam mana nak ada transformasi sekiranya kita tidak berani tanggung risiko.



PSP: Every body wanna be a hero, but never wanna to fight in againts the flows.


5 Pandangan Kekawan:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kadang² idea kita lagi bagus dari idea dorang tue taw. betul tak?

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

cer suruh dorg buat keja basic spt fotostat ke hape ke, mesti tkial2.

gebang lebih, habuk pun tarak!

sue-ab said...

kalau makcik..tak layan org macam tu..dengarkan aje..

bujal X said...

saya bangkang!

*tepuk meja kuat2~keh keh~

tehais said...

excuse la kata nak pi toilet selama sejam or sampai abeh meeting..ngahaha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...