Tuesday, September 1, 2009

Kemalasan Melanda

Hari ni ari Selasa....xde monday mornig blues...hehehhe

Tapi aku tetap malas. Badan rasa xsedap cam nak demam je. Kepala terasa pusing2 sudah. Batuk melanda diri ku. Gatal dan sakit tekak buat aku xselasa. Nak wat keje pun rasa x best. Pape pun kes Tanjung Keling da setel, harap pasni xde kontraktor call aku lagi. Cuma claim bandar Penawar dan design kafe Parit Raja xsetel lagi.

Jap ek bos..Jap lagi aku wat...Nap hup date blog jap..


Hari nie gak Spiderman Perancis da berjaya panjat KLCC ke puncaknya...Selepas 3 kali beliau mencuba..Btol ke?? Agak-agak kalo Burj Dubai siap mamat nie panjat x?

Hari nie gak ngan raminya harga minyak naik...Ops silap...Minyak di jual ngan harga yang mahal skit..Mahal 5sen je untuk seliter RON95 dan mahal 25sen untuk RON97...Nak wat camne...da memang mainan da...Tetiap tahun minyak naik...Malas nak cakap..

PSP : Aku ngantuk bangat. Kalo dapat bantal best nie...

8 Pandangan Kekawan:

khaLifah feDi said...

emm asl nk raye ade aje mende yg naek !!!

sharamli said...

gatal tekak?
meh nak tlg garukan..
hu3

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kalo gatal tekak amik garfu garu...

hehehe...

Precious said...

Len kali pergi keja bawah bantal, alaaa ... yang boleh lipat, then boleh tiup jadikan bantal tu! Selamat lena ...

Koyuki said...

bleh tak mintak tolong spiderman tu panjat pokok kelapa...arini nak minum air kelapa plak...

Tiap2 hari xbest...xde mood..hehe

+betterSINGLE+ said...

gle pe..
klu camtu smua pkai angin jla..
nk pkai air,tkot nnt cpt abis lak sumber air

syahidahariff said...

hadiah hari merdeka la tu minyak naik..hehe :)

~0~ said...

khlifah fedi
da jadi adat kot...ahaks

sharamli
xnak la...malu

gadis kampung separa bandar
batal posa i nanti...ahaks

precious
esok aku bawa..hahhaha

koyuki
boleh...jap aku tepon dia..

bettersingle
pakai angin...nanti sayang la nak buang angin merata-rata..

syahidahariff
tima kasih semalaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...