Wednesday, September 9, 2009

Penting...Mintak Tolong Semua...

http://messengerofgodtoday.blogspot.com/


Mintak tolong kat semua kekawan tolong flag blog nie...klik link kat atas dan flagkan blog nie...

Blog nie adalah blog pasal Kahar a.k.a Setan yang Mengaku Rasul Melayu....Setan nie dok sebar dakyah dia dalam blog nie...

Tolong flag kan...Moga cepat blog nie di tutup..

Terima Kasih..


Cara Flag
-buka blog tu. (http://messengerofgodtoday.blogspot.com/)
-klik gambar bendera on top of the blog (kat sebelah bendera tu ada tulis FLAG)


-pilih kategori 'hate or violation' kemudian ikut arahan seterusnya sehingga akhir proses.


Lagi ramai flag lagi cepat la blogger.com tutup blog nie...

Selamat berjuang...

19 Pandangan Kekawan:

sharamli said...

bangang t0l...

nabilah_2908 said...

hrumm..blog nih....sy dh pernh flag..jom kita flag lagi.... ;)

Zaki said...

camna nak flag kan ekk....takde ke org yang bertanggungjawab yang boleh tutup blog ni.

oranglidi said...

flag jgn x flag!

khaLifah feDi said...

boikot!!!!!!!!!!!!

flag jgn flag !!!

cik seLamaH KunDang said...

da flag..

~0~ said...

sharamli
memang pun

nabilah_2908
tima kasih

Abg Zaki
Minta maaf bang...Baru masukkan cara flag skali..
blogger.com akan tutup kalo da ramai flag..

oranglidi
tima kasih

khalifah fedi
yup..jom sama berjuang

cik selamah kundang
yess...tima kasih

Webmaster@Echam said...

Edi,
Kawe doh flag doh.. Setan punya Kahar...

lalink7 said...

giler tol la..

tangan hitam said...

susah sgt ke nak tangkap mangkuk jamban ni...

Koyuki said...

bakpo ado ore gni...xckp kasih syg sgguh!!

flag dh!!

kay said...

aku dah lama flag blog tu..dah suruh budak2 ofis flag juga..

Qaseh said...

di akk copy entry di ni erk...leh x?

LotsOfLove-Pearls said...

Salam,
LOL juga dah masuk blog ni tadi..
tak habis2 plak erk..

dah xde idea nak buat aper ar tue..

tetiba jadi Rasul lak..
adesh...

~0~ said...

Webmaster@Echam
ok bang


tangan hitam
tue la...da naik 20k pun xdpt lagi..dlu da ade gi lepas..bengong

Koyuki
tue la...memang jahanam

kay
Aku baru tau boh

Qaseh
boleh je kak...no hal..

~0~ said...

lalink7
memang gile pon setan nie

cik lubakpink said...

da flag...

yeah..

Admin.Jomss said...

dah flag.
thanks for sharing this.
harap dia bertaubat setaubat taubatnye.giler ape dia tu.

TheCOMOT said...

da flag pn..umm..thnx ekk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...