Sunday, November 28, 2010

gigit hantu

Tido malam. Lena amat. Tanpa sedar. Tanpa mimpi.

Tapi bila bangun pepagi tengok lebam berbentuk bulat sana sini.

Apa pendapat korang pasal nie? Penah ke korang alami?

18 Pandangan Kekawan:

she-G said...

adala dua tiga empat lima nam kali...hahaha...nak menunjukkan slalu..

besa kalo tido time penat sgt lepas wat keje teruk2 mmg akan naik lebam gitu.camna dah explaination doc ari tu...hmmm..ale...sbb lebam ni banyak dan merata tmpat

ade gak y jadik kalo mandi magrib time 'cuti' y ni tak tau la nape..besa lebam nyer agak besar dah tak melata ngat.ni saya la..org lain tak tau

she-G said...

dan kata2 y agak kurang insuran oleh sorang roomate mase study dulu...

'bia la..lawa gak.jarang2 nak dapat lovebite antu ni...'

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho ak dgr ceramah ustaz kazim
dia ckp tu maksudnya kita digigit jin,
cuba tgk balik ap yg kita buat sebelum tidur ;D

deus X machina said...

tak pula pernah kena,

al-lavendari said...

tak pernah pulak .. digigit nyamuk selalulah.

lain kali tidur pasang cctv .. besok boleh tengok sapa buat !

Yunus Badawi said...

Saya tak pernah kena tapi emak adam ada. Mungkin hantu jantan kot yg gigit tu.

Bagi kes awak ni saya rasa hantu betina. Kalau takpun hantu gay


hehehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
potng bawang pas tu sapu... pasti hilang

Lya Colours said...

penah kene dulu masa duduk kampus
sebab mandi malam2
so member2 kata kene gigit puntianak
wtfish !!

Cik Akma said...

kalau kene tindih hantu? hehhh

syaf said...

ntah...miang kot...he3

rozanna said...

org mmg pggil gigit hantu pun.time bila die gigit pun xsdr.haha.tp xkisah kot sbb tak sakit.

khairolghani said...

susah nak cakap..ada org kata kena gigit ngan hantu..ada yg kata lebam sebab kita tertindih bahagian tu masa tido

piNky LuCiA said...

pernah jugak dengar. tapi tak tahu. tak pernah alami. haha

jedi said...

she-G
Thanks she-G...mmg hantu gatai agaknya la kan...


Fakhrur Razi berkata
aku pun penah dengar jugak...tapi nak tau punca dia...hehehhe


deus X machina
hantu takut kat kau....tue pasal dia x terkam kau....


al-lavendari
idea yang menarik...hahahha...nanti ku pasang cctv...


Yunus Badawi
ni bini saya punye kes YB...hehehhehe


b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
thanks for petua....


Lya Colours
antu tue mesti slalu skodeng lya kan....hahahah


Cik Akma
Hantu tue gila seks kot...hahahhah




syaf
btol kata kau...aku pecaya....hahahah


rozanna
penah kena ek??


khairolghani
tue la...aku pun xtau ape puncanya...


piNky LuCiA
rugi la kalo x alami....hahahahha

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

aku rasa uncle syaf buat luv bite kat kau..

hati2..
so ikut pendpt uncle komensen..
pasang cctv..

Ayl Aziz said...

Saya pernah kena dulu bila mandi malam. Dulu org kata kena gigit hantu air. Tapi lepas tu saya ada terbaca pulak kisah lebam2 ni menurut kajian saintifik. So, jgn risau2 pasal hantu ok.
Salam ziarah, salam perkenalan. Sila melawat dan follow blog saya juga..

My Name Is Ayl...

Eye_nee said...

Tak memudaratkan tu Bro..cuma angkara entiti lepas geram agaknya...

lalink7 said...

hmmmmmm....pernah juga alami tp xde la banyak sangat...hmm...tdo baca doa ke x nie? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...