Wednesday, November 3, 2010

wow

TOKYO: Domino's Pizza di Jepun menawarkan gaji AS$31,000 (RM99,200) sejam bagi seorang pemohon bertuah diambil bekerja dengan syarikat berkenaan pada bulan Disember depan sempena ulang tahun ke-25 pelancarannya di negara Matahari Terbit itu.

Jurucakap syarikat itu berkata, mereka yang berminat perlu menghantar permohonan selewat-lewatnya 10 November, mesti berusia lebih 18 tahun dan orang yang berjaya akan diberi pakaian seragam percuma.

Upah bagi kerja separuh masa di Jepun secara puratanya adalah 1,000 yen (RM40). – Reuters 





Wow....cayalah. Seb baik kat jepun kalo kat Malaysia aku rasa ramai Manager pun amik cuti xbergaji gi keje ngan Dominos...

11 Pandangan Kekawan:

Lya Colours said...

jauh beno jepon

khairolghani said...

memang wow la macam ni..kalau kat Malaysia buat macam ni,semua orang pun nak apply,tak kira la yg kerja tetap gaji besar sekali pun..

Masy said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eye_nee said...

WOWWWWWW...masyuk nyer....

♥ Juliana Violet ♥ said...

waahh... terus terasa nak ke 'Jepung' nie...
=)

lea said...

teringin nak makan domino pizza

redza said...

fuhhhh

¶A.K.I¶ said...

arigato!!
ohayoss!!
hahahaha

lalink7 said...

mari pegi tokyo segera....keje sebulan balik la..hehhehe

h a n i e said...

org malaysia buleh antor resume dak?

hahahaha

a.samad jaafar said...

biar betul... bertuah betul sape yg dapat tu ye.. kat malaysia ni ada ke yg berani offer camtu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...