Saturday, November 6, 2010

ucapan yang amat bermakna

Semalam tengah dok syok layan game FIFA'11. TreTttt....tretttt.... Henpon buruk akui berbunyi. SMs masuk da. SMs yg mmang pendek, ringkas tapi amat bermakna skali.

Korang nak tau ape dia tulis. Dan sape yg hantar.

Tulisan nya berbunyik ginie 'oi. Slmt tengah malam. Hepi depavali'

Mesej Tu aku dapat Dari si AhFatt. Aku agak time dia anta mesej tue mesti si AhFatt tengah sibuk cucuh pelita. Xpun tengah mandi minyak bijan. Hehehehheeheheh

Mmg si AhFatt ni perihatin orgnya. Mmg 1Malaysia beliau.

Sekian, trima kaseh.

11 Pandangan Kekawan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bro,

ada p batu cave tak?

hahaha

jedi said...

Gadis
Ahfatt pegi kot...

meow said...

yeah

nursarah puteri biru said...

mungkin beliau gak yang send mesej yg sama kat aku, tapi aku tak save pun no dia

Lya Colours said...

meri depavali

redza said...

slmt brhujung mggu

Kuwe said...

kehkeh.


belum terlambat aku nak wish untuk kau gak.

hepi depavali. sinarkan harimu dengan sinar harian.

mimizuzuhaha said...

samat hari raya =) hehe

lalink7 said...

hahahhaa..

deus X machina said...

banyak kumpul duit raya?
marukku ada lagi tak?

piKOk said...

ahaha..jrg jmpa org mcm AhFatt..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...