Friday, July 31, 2009

Kosong di ujung minggu

Korang ada idea menarik x untuk ujung minggu nie???
Kalo ada tolong foward kan.....Tolong suggest kan....
Tapi jangan suggest suh aku gi shopping udoh lor...Idok mau aku...hehehhehe...


Kalo bleh ke laut ujung minggu best jugak kan??? Dapat ikan jaws ke setin dua... Seronok tue...
Leh ilang tensen skit, smentara nak datang opis lagi pada ari Isnin n mengadap muka boss and PC nie....Kan kan kan?? Btol x?


Aku nak tanya pendapat korang yang dok pakai broadband tue...Mana lagi baguih???
Maxis si hijau? Celcom sang pauh biru? Digi si antu kuning i follow u?
atau U mobile si makhluk halus??
Wimax P1?? kl je ade kan?? so aku da reject dari list...
Leh tolong bagi idea???



4 Pandangan Kekawan:

Pontianak Degil said...

Hujung minggu ek? Hurm...hujung minggu, ko buat duit gak camne? Wat blog, then jana duit dari blog. kekek..aku ni, duit je dalam kepala. Takde nde lain. huhu

Sal broadband tu, ko test la dulu, pinjam modem orang ke ape. Sebab sekarang ni bukan bergantung kepada jenis atau dari syarikat mane bb yang elok, tapi tempat ko nak pakai tu. Coverage mne yang lebih kuat.

Macam tempat aku duk sekarang, dulu pakai maxis, slow sngat2. Then, pakai celcom, laju berdecum! Kadang2 je buat hal. Biasa la,tak sume bnde perfect. So, just check coverage tempat ko kuat kat mane. Nak senang, tengok line telefon. Harap dapat membantu. ;)

~0~ said...

Cik Pontianak Degil
Thanks ek for the advise...

Pontianak Degil said...

No probs. ;)

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...