Thursday, January 29, 2009

Konfius....

Aku nak cari keje lain. Tapi bila ada call panggil interview aku lak konfius untuk pergi atau x. Da la ujung bulan nie. Memang konfius. Kalo garment memang berdesup aku pegi tapi swasta. Was-was pun ade.

Yang lagi konfius. Kejenye pun berkaitan tower. Dulu da keje pasang tower. Aku quit sebab bos dok kata "aku x buat keje" dan ade tikaman dari belakang. (tikam belakang xdapat aku elak sebab guruku belum sempat ajar. Blaja sampai hijau je xsampai itam. Ni la akibatnya). Pegi ke x ek?

Bunyi cam best. Tapi aku takut xbrape best je??

mmmmmm...Da la aku tengah gawat.

15 Pandangan Kekawan:

Mak Su said...

kerja tower? gayat

fikirlah dan timbang2kan yang mana sesuai :)

~flyo~ said...

Mak Su
Gayat ek?bahaya jugak tue

rose emely said...

salam perkenalan...

hummm...fikir masak2. kalo ok aper salahnyer mencuba...

~flyo~ said...

rose emely
salam perkenalan jugak.
memang da pkir da. bukan takat masak hangit da pun. hehehehe

razor said...

gi sajo. mana ada interbiu mitok duit boh


huhu

~flyo~ said...

razor
Tu la. Kawe kalo bleh nak kijo ngan Tok Guru.

BudAk hijAu said...

interview jew dlu..
klu xnk..xyah..

tepuk dada,klu sakit xyah tepuk dah.wawawa...

razor said...

oloh..

buleh tu. buleh berguru sekali.

kirem sale kawe ko tuk guru kawe tu deh..

huhu

sakgoba

CIVIC Power said...

Salam Singgah

Kerje le yoep asal halal.
Pasal tikam menikam nie, susah nak cite. Bior le orang buat kite, jgn kite buat orang.
Slunye org camtu tak panjang rezekinya..wallahualam

nazirul mubin said...

poie la...baru best
slm perknln...

tasikmerah said...

naik juling bijik mata aku baca n3 ko nih... tulisan hitam. backround kelabu. memdera ni weh... ha ha.


.

~flyo~ said...

Budak Hijau
pok amai amai belalang kupu2...tepuk biar ramai emak upah susu....

Razor
Tu la. Dunia akhirat dapat.

Civic Power
Salam Singgah. Jemput masuk.
Ingat nak blaja ilmu kebal la baru orang xleh tikam

Nazirul Mubin
selamat berkenalan
best ke? sini da ade geng yang sama biol.

tasikmerah
Baik tuan nanti. Nanti hamba tukar warna warna pelangi pulak baru meriah. Hehehehhehe

Lina said...

salam perkenalan,

kalo rasa ok, baik pegi..tapi kalo rasa mcm nak tak nak tu, tak yah le..tapi kdg2 rezeki ni tak boleh nak ramal

cik siti penguin said...

pegi jer. interview jer pun kan? kalau dpt nanti baru pikir.

btw, trime kaseh kerana sudi singgah blog yer. :)

~flyo~ said...

Lina
salam perkenalan
tue la pasal. doakan kita murah rezki

cik siti penguin
btol jugak tue

sama-sama la kita bersingah-singgah eratkan silaturahim. jemput masuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...