Thursday, April 19, 2012

Why do you want to excite your senses with LG Cinema 3D Smart TV?


Sumber : Nuffnang.com.my

 
Menjadi antara yang terawal melihat Produk Terbaru LG iaitu LG Cinema 3D Smart TV pasti aku mahu. Mahu melihat sendiri inovasi terbaru dari LG ini. Melihat produk ini dengan lebih dekat pastinya satu peluang keemasan yang tidak akan aku siakan. 
 
Tengok dalam gambar kat atas pun sudah cukup membuatkan aku teringin dengan rekabentuk yang unik iaitu 'borderless' dan nipis. TV ini bukan lah sekadar TV biasa dengan resolusi Full HD 1080P pastinya akan memberikan satu kepuasan semasa menonton bersama keluargaku. 
 
Sumber : Nuffnang.com.my


Kalau selama ini nak tengok 3D, hanya boleh di nikmati di panggung wayang, dengan LG Cinema 3D Smart TV kita boleh menikmati 3D movie di rumah pada bila-bila masa saja. Sesuatu yang hebat, untuk ke panggung wayang bukan sesuatu yang senang untuk melapangkan masa dalam kesibukan bekerja. 

TV ini juga adalah Smart TV dimana semuanya adalah dihujung jari kita. Semua yang kita inginkan boleh kita capai hanya dengan satu controller saja, kita boleh melayari Youtube, Picasa, Google dan lain-lain lagi.

Sumber : Google.com

Next Generation TV has come.......Can't wait to be one of the first Malaysia to see this Next Generation 3D Smart TV.


Thanks Nuffnang.

4 Pandangan Kekawan:

KhaiRin : anies said...

sy suka tv mcm ni tp tu la kalu beli sure berebut spec..bkn berebut remote hehehe

jedi said...

hhaahha...tau xpe...

Prettywrite said...

pheww..canggih..harga pun mesti canggih gok ni..:)

Prettywrite said...

pheww..canggih..harga pun mesti canggih gok ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...