Thursday, February 16, 2012

Tembak Saja : Kucing




Kucing ni kucing kakak ipar aku.
Aku paksa dia jadi model tak berbayar. 
Mood malas nak update lagi pasal sibuk meeting ja minggu ni.

8 Pandangan Kekawan:

Liana Ryan said...

comel =))

Kakzakie said...

Gambar no. 2 mood macam tak rela dijadikan model aje dik...

Pok Amai-Amai said...

Aku tgk, kucing tu pun takde mood je nak jdk model. Hahahah!

Eye_nee said...

Amboi semenjak ada senapang baru ni...menembak jer kerja nya....

Daddy Ziyyad said...

org kata kalau kucing diambil gambar, cepat mati kucing tu..:)

KhaiRin : anies said...

nk pinjam sat bleh?

redza said...

jgn ambik gmbr awek pulak..marah bini kang haha

dekdaa said...

Uikh, rasa mcm nak penyek buat lempeng je muahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...