Tuesday, February 14, 2012

Berenang-Renang

 Ni adalah gambar terbaru anak ku, Muhammad Afif Haiqal. Skang dia da pandai berenang-renang setempat (meniarap). Sekarang ni memang pantang letak je atas lantai, memang dia akan terus berpusing nak meniarap. Meniarap je sekejap akan menangis.

Sekarang aku dah benar-benar mengerti istilah "Bagai Menatang Minyak Yang Penuh". Terima kasih, Ya Allah atas kurniaan Mu yang tidak ternilai ini.



 



Heykawan : Pening memikirkan nak buat pilihan. Semalam dapat call dari seorang kawan lama, minta tolong aku join dia untuk monitor project dia. Sekarang aku tak tahu nak pilih, setia disini dengan status kontrak atau join kawan aku teroka benda baru (yang pasti bebanan kerja yang besar) ????

16 Pandangan Kekawan:

aLeen aVriL said...

halah halah halah....debab nyaaaa...

-gedek! said...

tak lama lagi 'dapat kaki' le tu...!

baru puas mengejar da!

makwe joni said...

bulat!

kakakaka


kau enjoy dak kat tempat kerja kau skrg ni ?

KhaiRin : anies said...

ni la time yg d tggu2 iaitu utk d picit2 errrggggrrrggggg

jedi said...

@aLeen aVriL
mmg debab...

jedi said...

@-gedek!
btol tu...nanti leh la poco-poco ngan dia...hahhaha

jedi said...

@makwe joni
mmg bulat sakan...

aku keje skang xde jiwa...hanya ada badan dan akal je...

jedi said...

@KhaiRin : anies
mmg hari-hari dah kena picit je dia ni

Eye_nee said...

Comel cam ko masa kecik agaknya kan...

Ukuran bebanan yg ko belum pasti jumlah beratnya berbanding dgn pekerjaan ko yg tak der jiwa sekarang ni...Mana ko pikir lebih terbeban???....

jedi said...

@Eye_nee
cam orang rumah saya la kak...


lebih terbeban sudah tentu lah untuk handle satu projek bernilai juta berbanding dengan sekarang hanya ribu...

makwe joni said...

@jedi

hahaha...kalu gitu, pilihlah yg berjiwa

Yunus Badawi said...

semangatnya Haiqal ni. Budak nama haiqal mmg ramai yg sihat tubuh badan. Anak saya yg Haikal tu pun boleh tahan badan dia .... ngeeeee

IxoR@ said...

alololooo.... cubit pipi...

nanti klu dah pandai berjalan, lagi penat mak apaknya...

:D

jedi said...

@makwe joni
insyallah...itu akan gua buat...

jedi said...

@Yunus Badawi
makna haiqal pun sbur...mungkin btol kot ramai yg nama haiqal sihat...hahhaha

jedi said...

@IxoR@
penat leh ilang kalo tengok mata anak...hehheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...