Tuesday, March 1, 2011

Kegersangan

Sekarang nie aku terlalu kegersangan. Bukan kegersangan nafsu. Aku cuma kegersangan untuk berblog. Aku juga da xleh nak catch up isu-isu semasa dalam dunia blog nie. Mungkin kesibukan bekerja membuatkan aku begini.

Dulu aku keje penat badan je. Tapi skang otak aku lagi penat. Huhhhh......


Ok la...Aku chow dulu.

8 Pandangan Kekawan:

HEMY said...

time slow down..slow down je la..dh bernafsu balik kang aktif semula

redza said...

semoga nafsu ko xhilang terus..update jarang2 pon xpe

piNky LuCiA said...

hmm.. tak boleh tidur tanpa hadap blog walau sehari.

Yunus Badawi said...

take it easy Bro.

Puan Capa said...

ye ke bukan gersang nafsu?hahhaa

http://aniesandyou.blogspot.com said...

perrrrghhhh entry yg x bleh nk blah hehehehe ;-)

Jejentik said...

sama la macam aku, sekarang ni nak baca blog pun dah tak larat..penat sangat sebab busy dengan kerja :(

rATu kEBaYA said...

salam...

akak pun kadang2 macam tu jugak.. gersang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...