Thursday, December 23, 2010

Sial

Panas....Serius hati aku panas ngan bos aku.

Pagi tadi dia cakap lain, skang nie dia cakap lain plak. Xtau la, brape lama aku leh layan kerenah bos camnie? Kekadang aku "yes bos" dan selalu jugak aku "NO BOSS". Kalau menda salah xnak aku joint venture ngan dia. Dia ak buat la sendiri dan tanggung la sendiri.

Aku terpikir jugak. Kalo org bawahan leh bertukar nape la orang atasan xtukarkan boss aku skali. Penat aku menanggung menda nie.

Dan kes yang aku tension nie. Ada satu kontraktor tue, kawan bos aku. Aku dah suh dia wat keje ikut spek yang aku sediakan. Tapi sampai skang menda tu xsiap. Aku da cakap. Dan sebelum nie aku komen kontraktor, boss aku backup dia. Sampai aku muak ngan kontraktor  dan boss aku. Dan skang nie payment dia aku xsetelkan. Dan yang best ari nie boss aku komen kerja tue kat orang lain. Dan cara dia komen Cam aku xleh uruskan keje ngan btol. Dan dia xplak komen depan aku. Memang hangin satu badan aku hari nie.

8 Pandangan Kekawan:

.:fifi:. said...

mcm mn ko tulis dkt nuffnang ko seblah nie..ko try bbuat dkt bos ko skali..

'penyepak 1 please..'

hahahaaha

sabaq na~

jedi said...

da tua la fifi oit....kang mati plak boss aku kena penyepak

.:fifi:. said...

hahaha..
ate cmna..
sabau jela dgn krenah dia..
klu ko ckp da tua,makanya xlama lg pencen le tuh..
haha

redza said...

mentang2 dia bos ingat dia smua btul org len xleh tegur

Ju Asu Ra said...

sbb dia boss sesuka hati dia la nak buat mende pun..huhuhu

baincardin said...

*Jom 'belasah Part 5' plak! ^_^

Katak Ijau said...

hurm..
mmg itu adalah normal bila bos berperangai gitu..
aku pun slalu skait ati gak...
sabolah jedi..

Eye_nee said...

Boss Bro..

B uat
O r
S iapa
S usah

Hangin yg dah dilepaskan pon tp rasa cam tak puas jer kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...