Tuesday, December 14, 2010

blog sudah kena blog

pengumuman! pengumuman!

Aku nak kasi tau yang aku da xleh lagi update blog. baca blog. intai blog. skodeng blog. Pasal nye opis aku yang bijak pandai sudah block blog. Dan aku xtau ape motifnya. Mungkin bebudak IT dengki kot pasal aku ade blog buruk nie dan aku ada hobi baca blog.

Yag best

9 Pandangan Kekawan:

Mimie.Candy Cane said...

dia nak suruh bace buku pulak la tu..hehehe

Faarihin said...

alahai.. yeker.. tak bestnya..

kes jeles tahap gaban la tu.. hahaha..

puding roti said...

ofis sy mmg block semua laman sosial tak leh donlod lagu, game masak-masak atau benda pelik. sy tggu jgk bila diaorg nk block blog pulak tp blm lg. mgkn tukang block tu pun berblog jgk. hoho

eMMe said...

alaa...kesiannye...tak best la camtu...kene beli broadband la kot, baru tak kene block...sabar je la awak...

Lya Colours said...

dengkinyaa dorang
harap2 opis aku xde malaon dengki
kalo x susah nak main game kat pesbuk nnt
hahaha

piNky LuCiA said...

haha. kot2 ko tak buat keje asik main blog je. haha

h a n i e said...

laa..pulak..
ko hapdet dari rumah jek la bro..

Ayra Luna said...

lucula hihi

.:fifi:. said...

kasihan anda!
haha..
weyh jedi aku tukar url..nie yg baru yg lama aku benci dgn stalker tuh!huh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...