Monday, December 27, 2010

Fuhhh............Lega

Fuhh.....Lega aku kejap. Majlis Pelancaran medan selera telah selesai. Majlis tue berlangsung lebih kurang dalam jangka masa 2 jam 30 minit. Majlis bermula jam 10.30 pagi dan abes jam 1 tengahari.

Segala persiapan dan perancangan yang dilakukan selama seminggu menunjukkan hasil hari nie. Walaupun belum mendapat respon dari pegawai atasan aku. Komplen-komplen biasa lah. Memang la ada yang komplen. Salah orang lain semua nampak.

Apepun, pujian aku berikan pada team aku yang banyak beri kerjasama untuk menjayakan majlis ini. Tanpa korang aku xmampu nak lakukan semua ini. Terima kasih gak pada korang yang sporting abes yang sanggup datang semalam untuk setelkan keje dan tinggalkan anak bini serta x tengok bola semalam.


Rupa Baru Medan Selera yang dilancarkan


Gambar majlis aku xamek...hehehehe

Satu beban dah lepas. Tapi ada lagi 3 beban yang belum setel. Esok baru aku mula menyetelkan beban-beban lain plak. Harap, sebelum tahun baru aku dapat setelkan 3 beban nie. Choww........

7 Pandangan Kekawan:

Anasir said...

fudcourt apa ni bos? ada nak bagi space nak sewa ke? huhuhu...

jedi said...

Food court medan mara..Skang xdok lagi. Suma da ada penyewa. Kalo ada nanti kawe oyak.

redza said...

wah tu dia...

biasalah tu..mana dpt nk puaskn hati smua org

Katak Ijau said...

Congrats jedi!!

Mak Su said...

wah..... jadi tukang susun susun ker? interior designer

Jedi, bab kena buat balik tu sebab tuan rumah changing his mind last minute, dia nak ganjakkan sedikit ke sinun sebab finally decided nak letak barang2 lain kat situ pula.... aduuii, dia kata needs space. tapi asben maksu malas nak gaduh2, ikutkan saja cakap dia.. maklumlah, orang tu orang tua. dah 50 lebih

lalink7 said...

jangan la cakap beban walaupun ia membebankan..xbaik..hehehe

kat mana medan selra nie? kalau aku p dpt 1/2 price x? hehehe

Masy said...

bole laaa lepak2 kat sini sok heehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...