Thursday, December 9, 2010

Penat

Penat hari nie. Layan dua meeting skali gus. Pagi tadi meeting untuk pengurusan bangunan Medan MARA petangnya meeting untuk pengurusan kilang KIMAR. Lepas kuar meeting otak aku blurr. Kerja yang aku tinggal makin berlonggok. Masuk je kejenya. Planning keje untuk tahun depan pun xsetel lagi. Nak kayuh pelan-pelan xmampu, nak speed pun xmampu jadi buat je la takat aku mampu.

Ni adalah gambar kenangan masa aku blaja dulu. Gambar nie masa aku 2nd year kalo xsilap. Tahun 2004 xsilap aku la. Ni pun terjumpe jasa godek-godek gambar lama dalam hardisk barai PC aku masa belajar dulu.





Memori lama tetap bersama
Akan ku kenang sampai bebila

Pen Merah Pen Biru
Terima kasih Kerna view.

7 Pandangan Kekawan:

redza said...

buat setakat kemampuan kita

zaman bergelar pelajar mmg best

piNky LuCiA said...

hahaha.. comey je muka budak2 dulu. hahaha

she-G said...

ni pantun agak sengal dan cute...
:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

memori daun pisang...

hakhak

TERKINI DALAM BANYAK-BANYAK BINATANG, BINATANG APA AMPA PALING GELI?

cik selamah kundang said...

aku rasa nk rindu zaman dedulu jgk.actually,gambar kodak jugak la yg paling memorable

IxoR@ said...

Pen Merah Pen Biru...
Suka teringat waktu dulu-dulu...

ahaks!

mimizuzuhaha said...

pen merah pen biru haha tringat pantun skolah rendah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...