Friday, November 11, 2011

11.11.11 Perubahan

Tanggal 11.11.11. Pasti ramai yang melakukan satu memori terindah demi mengabadikan tarikh ini. Mungkin ada yang akan bernikah, kahwin atau bertunang.


11.11.11 satu tarikh yang susah nak jumpa. Kalau nak jumpa pun kena la tunggu lagi 100 tahun. Ye x? Kalau umur panjang mungkin la kita sempat jumpa tarikh 11.11.11 di tahun 2111.


11.11.11 jugak pasti ramai yang akan membuat 'declaration of love' bagi pasangan kekasih. Tapi jangan la terlalu sangat. Jangan sampai melakukan maksiat. Bercintalah kerana Allah swt dan berlandaskan hukum agama.


Sempena 11.11.11 jugak. Aku pun ingin melakukan perubahan pada blog ini. Aku telah tukarkan domain name dari www.fly5483.blogspot.com kepada www.heykawan.com. Tukar nama je rumah dia masih lagi milik blogspot.com milik google. Saje je nak tukar angin. Jadi heykawan.com adalah blog ~Biar Kejam Jangan Keji~.

 Terima kasih atas sokongan semua.

Ok lah, selamat hari jumaat wat suma. Dan jangan lupa semayang jumaat.







3 Pandangan Kekawan:

KhaiRin said...

br blk dr masjid...uiii ramai betul yg nikah harini

she-G said...

nape tukar lak???saje tukar angin eh

Eye_nee said...

Tukar macamana pon kamu ttp serupa..Biar kejam jgn Keji kan Bro...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...