Thursday, January 6, 2011

Perempuan

Dalam dok melepak dengan bebudak opis semua jantan, minum petang. Banyak btol permandangan indah. Permai syahdu. Kalo permandangan indah bagi jantan. Pepaham je la.

Dok menghirup nes tarik. Lalu sorang awek. Suar ketat, body solid, baju singlet, lurah dada jelas kelihatan putih melepak.

'Sedap nie, kalau dapat' kata kawan aku.

'Dapat memang sedap' aku jawab.

Lalu pulak sorang awek pakai luar 'all black'. Dalam aku xtau. Xsempat x-ray. Skirt paras paha je, ngan kemeja. Rambut ikal mayang mengurai. Ye aku belasah je.

'Wow..........Montok. Baik punye. Dapat hebat nie' kata kawan aku.

'Memang hebat.' jawab aku.

Diam. Layan nes tarik lagi baik.



Tapi jangan di sangka popuan yang sexy-mexy gitu senang kita tangkap. Walaupun dia bukak paha, bukak rambut. Belum tentu kita boleh sentuh tangan dia pun. Diorang ni cam merpati, jinak tapi sukar di tangkap. Dan kadangkala popuan yang tutup elok itu lagi senang. Belai skit terus lentok cam kucing.

Jangan nilai dari luaran sahaja. Nilailah dari hati pasti ia lebih bermakna.


PSP: Jangan lah bagi free show sangat. Rugi nanti.

12 Pandangan Kekawan:

Puan Capa said...

wow!montoknya lelaki itu?boleh?haha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

gebu ada tak?

hehehhehe

niesz said...

tul tu..huhu..selalu nye mcm tu la..tg tutup2 tu la lg teruk, bkn la nk ckp ape, tp tu la kenyataan nyer..

ms_panda said...

wow mmg la susah nk dpt yg sexy2 ni,tp bile dah dpt,stkt dpt jela.
nak wat bini,tak bleh harap la sbb kalo kawen dgn pompuan sexy2 ni,lepas kawen masih sexy,suami la tanggung semua dosa die yea.so kalo nk dpt pompuan sexy,sediakan la dlu persediaan agama dulu untuk merubah mereka menjadi isteri yang solehah.kalo tak,sma2 la bini tu tarik suami g neraka nanti

ms_panda said...

btw cube baca artikel kt link ni
apa beza antara perempuan yg tidak menutup aurat tetapi baik hati dan jaga solat dgn perempuan yang menutup aurat tetapi berkelakuan buruk.

http://www.zaharuddin.net/senarai-lengkap-artikel/3/898-tak-mahu-hipokrit-akhirnya-bertambah-dosa.html

shamsiah shamsuddin said...

ya..
setuju..
kadg2 takle nilai dari luaran je..

sharamli said...

pipi m0nt0k lagik c0mel~

Hamba Allah said...

satu sindiran yang tajam bagi dua2 pihak sama ada freehair dan yang bertudung..baru adil..haha

piNky LuCiA said...

hmm.. aku suka jugak tengok. adeh!

cik ubi said...

pinky..ko les ke?..huhu..bes bace..hemm

Faaein Himura said...

betul juga ayat2 itu..

lalink7 said...

a'ahh ek...rugi...analoginya camni la..kalau hantaran letak 20 ribu pun, sbnarnye yang sebetulnya rm5k je..sebab ape yang 5ribu tue tersembunyi..lagi rm15k org dah nengok...rugiiiiiiiiii wooooooooooo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...