Saturday, January 29, 2011

Seminggu Di Penang


Seminggu aku di Jawi, Penang. Berkursus English. Tapi xtau la aku rasa kursus tue agak gagal. Gagal menarik perhatian aku. Mungkin jugak penceramah yang kurang memberangsangkan. Buat suma perserta jadi bosan. Aku rasa bukan aku sorang malah suma yang join pening.

Tapi kami tetap berjaya meng'hoye' kan diri selama seminggu. Bersama kekawan yang lama xketemu. Setelah memasing bertugas kat lain negeri. Kekawan yang sempoi memang menghiburkan. Lari kejap dari stress keje.

 Jol, Mie, Fendi dan Afiq menonjolkan bakat memasing. Jol kata dia nak masuk AF season nie.

Ikan Bawal Goreng Kak Wan, Perda jadi santapan.

 Nie feri yang lalu kat sebelah. Feri yang aku naik xleh nak amik gambo.

 Amir, Mie dan Jol bergaya ala-ala Young and Dangerous.




Semua da abes ditelan. Kerang bakar, sotong kankung dan pesembo yang memgunug semua sudah di lahap. Lokasi kejadian Padang Kota Lama.


Harap lepas nie leh berkursus dan ber'hoye' lagi ngan korang suma. 


PSP: I'm in happy mood. Yehaaa...................... 


10 Pandangan Kekawan:

Mimie.Candy Cane said...

ala...naper tak letak video..nk dengar gak.hehehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

turun penang xgtau haisyoo...

niesz said...

haha..niesz pon slalu mcm tu, bile time blaja rs xde mud je..tp bile time berjimba2..sgt syok kot!ehehehe..

updated entry : sendiri punya sendiri jaga

TiKa LEh said...

kalo kursus2 ni, bab makn memg pling best..hahah

redza said...

yehaaaaaa

lama btol xgi penang

Boneka Tak Sakit said...

best gila ko.. haha.. karaoke pown makan2 juga
bawah tu makan2 juga
pastu ada lak ayat nak kurus ;P

lea said...

wah...kursus-kursus sambil merayap, makan-karok...besh3

jedi said...

Mimie
Terlupa nakk rekod a


Cik gadis
Lupa nak habaaq...sori


Niesz
Tue la bejimba mmg best..


Tika leh
Tp kami kursus kat asrama..bukan hotel..


Redza
Aku pun a dekat 7thn xke penang....ni pun pasal kursus


Boneka
Niat nak kurus mesti ada...hahahha


Lea
Tu la tujuan kursus

Puan Capa said...

uh!ikan bawal tu sedap!ko makan kat pokok kelapa sawit tu ke?

lalink7 said...

ohh bila mau makan seafood nieee...udah kepinginnnnnnnnnnnn pulak lepas tgk gambo tuee..iskkk
T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...