Thursday, June 23, 2011

Spoillllll

Ni ceghita masa aku berjalan ngan bini ngan mak mertua aku merayap kat SOGO Sabtu lepas. Disebabkan terlalu banyak sangat minum ayer terpaksa la aku masuk ke dalam jamban menunaikan hajat sekejap. Sementara bini dan mak mertua aku pergi membayar barang.

Bayar je 30sen untuk masuk ke jamban. Masuk dalam aku terus nak ke tempat yang sepatutnya nak tunai hajat. Tetiba keluar la sorang lelaki dewasa dari salah satu jamban dalam tue. Aku agak bangsa India.

Dengan selamba je dia berjalan terkedek-kedek lalu depan aku ngan selamba TANPA BERSELUAR DAN SELUAR DALAM. Hanya berbaju. Sambil tangan menekup sang punai. Damnn..... Tertengok aku bontot itam. Tak senonoh btol.

Terus spoill mood aku nak membuang. Aku batalkan aje hajat aku tadi walaupun da bayar 30sen. X ku sangka dalam tandas awam camtu orang dewasa leh wat selamba gitu. Ishh....



PSP: aku xnak pengalaman ini terjadi lagi dalam idup aku. Mintak simpang.

11 Pandangan Kekawan:

aLeen aVriL said...

lama doh xsinggah sini...

xjumpa url blog ko..

aku nk polow lah blog ko nih spya xilang jejak...

wife ko dah peknen ke belom????


huhuhuhu...

Panglima Muda said...

sial 44 hari tenguk punggung jantan

bujal X said...

terangsang tak?

jedi said...

aLeen aVriL
da pergnant da...


Panglima Muda
tue la pasal....sungguh sial


bujal X
langsung x....aku normal la...

saza said...

hahah..mengongnyaaaaaa

redza said...

kahkahkah gilo

cik Lea said...

nak tunjuk die pnyer lagi besar la tu...huhuhu

Roza Ami Nanomiya said...

haha
memori hitam bontot hitam akan terus menghitami hidupmu

jedi said...

saza
memang mengong

redza
mungkin gilo iseng kot


cik Lea
nak muntah aku,..hahha


Roza Ami Nanomiya
xnak aku kapten....mmg itam...hahahah

Puan Capa said...

hahahahaha!!lalu makan kan lepas tu"?

Puan Capa said...

hahahahaha!!lalu makan kan lepas tu"?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...