Tuesday, June 28, 2011

Lawatan.........27 Jun 2011

Tadi ade lawatan ke bangunan Menara MARA. Bersama Pengurusi MARA, KP MARA, Pengarah-Pengarah MARA, kontraktor, arkitek dan lain-lain.

Bangunan ni leh dikatakan 99% siap. Tapi biasa la 1% nie yang wat lambat untuk touch up sesikit tue yang lama. Dalam projek pembinaan biasa la. Bab struktur memang boleh ahead sampai 200% tapi bila bab architecture leh jadi late 200%.

Dari baca aku merapu baik la korang tatap gambar-gambar kat bawah.



















Dan yang paling best..........Aku dan beberapa orang lagi tersangkut dalam lif hampuir 15minit. Kerana dek masalah troubleshooting. Memang 1st time aku kena pengalaman sebegini. Dan apa yang lagi mencabar plak HP pulak tetiba xde line time tue. Memang masak.

Sekian

3 Pandangan Kekawan:

Puan Capa said...

ko pangkat apa?tukang ambil gambar?hehehe

Boneka Tak Sakit said...

best ye jedi lepak bangunan besar2 camnie mcm samarinda lak ko xde rasa mcm seth tahn ke?

Roza Ami Nanomiya said...

haha
komen boneka

mcm drama samarina punya company

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...