Friday, October 21, 2011

angry





Mood aku mmg xbtol skang ni. Dan aku rasa aku nak je penerajang orang skang nie.
Memang da lama aku x bergaduh, dan aku rasa mungkin ari nie aku akan guna balik buku lima aku.
Jangan kau ingat aku diam selama ni aku ni innocent. 
Kau belum kenal aku sapa, dan jangan ingat selama ini aku diam aku akan selamanya diam.
Jangan sampai aku berbicara dengan kaki dan tangan.

5 Pandangan Kekawan:

Eye_nee said...

sabar ada had...ada limit.....ada timbangan...pikirkan yg terbaik.....gua tak ada kekangan atas niat lu ni kalau lu pikir itu yg terbaik...

eMMe said...

sabarrrrr.....takot la saya Jedi! rasa cam tgk cite Star Wars, senyummm....alaa..okey! tak lawak, huhuhu...

Dr. Ben said...

macam entry facebook je ni ;)

jedi said...

Dr. Ben
Kat facebook xleh guna ayat gini....kang byk sgt komen plak...hahhahahah

IxoR@ said...

sabarrrr...

kalau rasa tak tenang jugak, tengok wajah cinta hati... insyaallah sejuk hati....

ok senyum!

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...