Friday, October 21, 2011

CInta hati ku




Ni antara pic terbaru anakku, Muhammad Afif Haiqal. Pengubat bagi aku dan isteri.
Sekarang da pandai melonjak kan kaki dia dan tido pun nak berbuai kalo boleh.
Melihat Haiqal membesar bagaikan satu nikmat tidak ternilai.
Terima kasih Ya Allah.








Bagi ibu bapa yang ada anak jangan dok buat cam gambar ni ye. 
Kang anak salah faham plak. hehehe

4 Pandangan Kekawan:

Yunus Badawi said...

comelnya dia.

Bila dia besar sikit lagi sedap main.

IxoR@ said...

wahhh ini la cinta hati nya yea...

comel!

dah besar dia....

Puteri Biru said...

masa jumpa ko dulu kat Gatsby Times Square ko belum kawen pun, but la ni dah jadi bapak budak. huh. sekejapnya masa berlalu.

told la hejauw said...

comel2..tahniah tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...