Sunday, February 13, 2011

bersubang

Aku bukan lah sorang lelaki yang update sangat pasal ressing ke ape. Pakaian aku masa bujang dulu main redah je. Baju selagi boleh paki aku pakai je. Baju bundle memang fevret  dulu. Tapi lepas kawin bini aku banyak dok konsult aku apasal pakaian. Tapi aku still tangkap muat je.

Tapi skang aku tengok budak skang sangat up to date. sampai pakaian yang dipakai diorang xpernah pun aku terpikir.


Tapi dalam banyak-banyak trend aku cukup xpaham, trend lelaki bersubang. Xkira la pakai subang sebelah je atau kedua-dua belah. Xkira subang besar ke kecik ke. Terutama lelaki melayu. Aku tengok makin banyak yang bersubang. Cam bagus je.

PSP: Kalo popuan bersubang xpe la. Lawa lagi.

8 Pandangan Kekawan:

lea said...

buruk je lelaki bersubang o ber-rantai tangan o ber-rantai leher...

sayangsayangibu said...

sangat tak suka lelaki bersubang macma apa apa tah...

TiKa LEh said...

sgt buruk je lelaki bersubang..

zino said...

memang sangat buruk...pegi tarik je hehe

salam kenal...

Mak Su said...

bersubang tu maknanya depa jadik ahlil kelab homoseksual ker? wa tanya sebb wa tak tahu, wa pu tara pakai subang, emas mahal weh

Lya Colours said...

x leh jadi wali ooo kalau laki bertindik kan

Puan Capa said...

aku pon x bersubang..ni laki bersubang..apa ke jadah semua tu

CAHAYA said...

dia jeles ngan perempuan bersubang kot. tapi aku tgk laki pakai subang macam 'perak'(bukan negeri) je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...