Saturday, October 2, 2010

esei

Tanggal 4 oct 2010, aku bakal memulakan kerja di tempat baru. Baru 5bulan aku di tempat skang, dan skang dapat plak offer baru yg xkan aku tolak. Tapi pasni aku xleh lagi g kerja pakai jeans dan tshirt, xleh nak meryau-rayau sesuka hati time keje. Pasni aku da kena pakai formal time keje, kemeja dan slack. Ada punch card lagi. Adoi....esok kena la gi mecari kemeja. Stock kemeja aku da kehausan.

Walaupun isnin ni baru aku memulakan kerja di tempat baru tapi aku da diberi assment..kena wat esei 5 years career plan. Dan aku blom selesaikan assment tue. Mati kutu aku nak wat esei. Wat entri blog masih bleh. Tapi nak wat esei aku da mati skill da.

Pasni kalo ada sesape g merayau kat sogo@pertma time lunch hour atau lepas opis hour leh la roger aku. Leh pekena air suam bersama-sama.

8 Pandangan Kekawan:

.:fifi:. said...

ko kje ktne plak d0e?bgunan mara kah?hahaha

jedi said...

Lebey kurang la tue....heheheh

Koyuki said...

air suam pon air suam lah

jedi said...

Air suam baik untuk kesihatan yuki....hehhheh

|arieza| said...

haa nnt blnja i ek :p hehehehe kita jmpa kt sogo! u blnja i karaoke hehehe

jedi said...

arieza
Aku ckp aku mau blanja air suam je...idak mau blanja karaoke...hahahaha

khairolghani said...

kerja mana pulak?smart sikit pakai kemeja ngan seluar slack..

eiela said...

selamat bekerja di tempat baru. Ingat jangan mengular~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...