Saturday, May 12, 2012

Si Pencuri

Sudah banyak kes kat flat aku sekarang ni.
Ada juga orang lain yang jadi mangsanya, bukan kami saja.
Banyak yang sudah dicurinya.


Ya, itulah Si Pencuri yang kami sayangi.
Haiqal, Si Pencuri Hati kami.
Semakin lincah dia sekarang.
Sekarang sudah tujuh bulan.
Serinok melihat Haiqal tersenyum riang.
Hilang penat, sesak dan semak seharian di pejabat pabila melihat teletah
Haiqal.

Skang dia dah ada hobi baru, iaitu membuka laci dalam rumah ini.

2 Pandangan Kekawan:

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini

oooo sipencuri hati rupanya... anak2 akak pun sipencuri hati akak jugak,.. x pa ambillah hati mama ni nak... he he e

Eyriqazz said...

hik3..comelje..anak makin membesar,makin rajin diorang explore benda2 baru...

P/s : Jika ada kelapangan, minta bantuan untuk undi saya, hari ini last day . Boleh undi di sini --> http://j.mp/I5h6Rw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...