Saturday, March 28, 2009

Cakap senang buat tengok

Ape ko ingat aku dalam opis keje just untuk menjawab ape yang korang wat tanpa bagitau aku....Menjawab menda yang memeningkan pala aku...Aku tau korang nak cepat. Tapi xkan korang xtau step keje.

Skang bila da buat korang nak suh aku counting dengan consultant plak ek????Pala hotak ko. Mana ada orang counting pakai air liur. Kompeni nak bayar gaji pun susah ko nak suh aku counting. Bukan kata nak hulur seratus dua nak belanja makan pari celup tepung pun aku fikir 500 kali. Ko cakap senang. Suh wat camtu camni.

Hampeh btol.....Bila la aku nak dapat keje lain???Da cukup dengan segala penipuan dunia ini....

3 Pandangan Kekawan:

CIVIC Power said...

Tule lumrah, x yah salahkan kerajaan dok asik menipu.. yang bawah pun rope itu juge.

Mak Su said...

waduh, tensennyer ek... nak ikut leceh, tak ikutkan pun susah gaks :(

~0~ said...

Civic Power
Menipu dan di tipu adat dunia. Tapi jangan amalkan

Mak Su
Tue la pasal mak su..sedih bangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...