Thursday, July 26, 2012

Tayar Kena Clamp : Tiada Masalah

 Pastinya ada antara pembaca blog cabuk ini pernah kena kunci tayar kan. Biasanya clamp tayar ni dilakukan sebab salah parking la.

Hari ini ada tips nak selamatkan duit apabila tayar dikunci. Jom layan gambar di bawah :







Tayar yang dikunci tu kalau sayang angkut la dalam bonet sekali dengan clamp. Bawa pergi kedai welding bayar lah upah suh di potong clamp tu guna oxy cutter. Clamp tu kasi let go kat kedai besi buruk.

Selamat mencuba


*Sebarang masalah aku dah tak campur. Tanggung sendiri. Hahahhaa

6 Pandangan Kekawan:

Anonymous said...

nak cabut tayar saje pon seeh..ni plak ade clamp..hehehe...penah 2x kene clamp..masa kt u dlu.huuu...

-she-G-

KhaiRin : anies said...

bijakkkk bijak!

Masy said...

hahahahhaahhaa

Eye_nee said...

Aduhai..kalau akk yg hanya reti memandu tanpa tau yg lain2...bayar jer lah....

redza said...

terbaikkk haha

faraherda. razalan said...

Peh! Penat tak hengat nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...