Tuesday, March 6, 2012

Projek 100 Bloggers

 Salam,
Kepada kekawan yang berminat untuk jana income dari blog boleh mencuba projek 100 Bloggers ni bersama BroFramestone.

Syarat-syarat blog anda mestilah memenuhi kriteria seperti di bawah.....
 
Syarat-Syarat Projek 100 Bloggers
  • Mempunyai Trafik sehari 500UV atau lebih
  • Setiap post mendapat 5-10 komen daripada pembaca
  • Blog dengan beretika, tidak menyentuh isu sensitif
  • Tidak terikat dengan mana-mana pengiklanan
  • 4 kali atau lebih, update dalam masa seminggu
  • Tinggal di Malaysia, dan berstatus Warganegara
  • Sanggup memberikan komitmen kepada Projek ini
  • Blog mempunyai Niche seperti Remaja Lelaki dan Perempuan, Teknologi, Kekeluargaan dan Makanan


Kriteria di atas dah ada. Dah ngam, minat nak join. Ada komitmen. Boleh lah mendaftar di blog BroFramestone (Klik sini untuk daftar).







Heykawan : MARA akan menganjurkan program Kayuh Kota end of this March. Jom reramai kita kayuh santai. Kalau yang dah pro acara sprint pun ada. Maklumat lanjut akan diupdate dari semasa ke semasa.

6 Pandangan Kekawan:

redza said...

xcukup syarat nk join huhuhu

Daddy Ziyyad said...

Macam mana nak check benda ni:

"Mempunyai Trafik sehari 500UV atau lebih"

KhaiRin : anies said...

x terlarat la 4 entry seminggu

Lenggang Kangkung said...

hebat..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

congrats sbb terpilih :D

Anonymous said...

rugii kalau tak join,,,sb dapat goody bags kata nye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...