Thursday, May 20, 2010

Langkah Sumbang

  • Sumbang langkah aku sekarang nie. Dan da lama jugak aku x menghupdate blog nie. Agak bersawan. Maafkan aku. Terima kasih pada kalian yang masih dok skodeng kat sini. Skang aku memang xde kemudahan tenet. Kat site opis aku xde pun lagi tenet dan jugak PC. 

  • Sebab xde kemudahan tenet aku jugak da melepas beberapa event. Dan xdapat follow perkembangan korang. Perkembangan aku yang terbaru plak aku da makin kembang tubuh badan. Harap paham.

  • Dan hari Isnin lepas aku telah dibuang kerja dan diterima kerja. Camne tue??? Orang offer aku job skang ni da drop projek aku. Sebab xde modal nak buat projek. So aku telah dibuang terkontang kanting. Dan dlm masa yang sama Project Manager aku suh aku stay dan terus bekerja till complete the project. Aku skang join main contractor utama projek nie skang. Hopefully, xde lagi masalah.

28 Pandangan Kekawan:

melatidaisy said...

teruskan melangkah bro jedi, skali skala sumbang mmg kite x dpt elak,ade hikmah di sebalik semuanya..all the best =)

Frodo Baggins said...

z ~ kuat semangat!
x skodenk blog x per ..
tp lu terosss ke depan!
orait!!!


Big Hug


>>___<<

.:fifi:. said...

ko xnk bgtau ko smakin hitam ker??
haha
weyh papepon jgn cpt give up..
jadikn cbaran utk ko lebih berusaha..
heh ke laut sudah~

jane said...

bro jediiiiiiiiiiiiiiiiii
da kembang ke?

ekekkekkek
smg ok2 ajer bro ngn keje bro
apa2 buzz me

take care

KeJoRa said...

perghh..mencabar betol idup ko..

harap terus maju....chaiyokk!!

h a n i e said...

xpe beb..ujian jek tu...

chaiyok! chaiyok!

*smbil buat muka paling kiut utk kau!*

amirah said...

lamanya kamu xupdate...
ingatkan g melancong..hehe

Mr PenyuBiru said...

kalu keje ikut projek,itulah yg selalu terjadi.lepas ni try carik keje yg secure skit aa..

¶A.K.I¶ said...

zedi...
gemok da ke??
so ko kat times square la kn2~~~

Eye_nee said...

Yg penting masih ada kerja lg bro..

mama_iris said...

kesian nya....

Solehah said...

owh..mcm2 ya idi..sabar ja la kan..nasib dapat solution yg baik..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat kembali mengetok keybod...
hehhehe....


selamat bekerja....(^^,)

cik selamah kundang said...

owh.aku ingat kau cuti

Lya Colours said...

saya pon kembang
yeay sama2 kita mengmebanggg

♥ Vee Violet ♥ said...

one step back two step forward ok...
:)

Cik Akma said...

biar bdn berkembangg. tandanya sihat aku cukup duit nak makan hehh~ :D

pB said...

stay strong




ngeh ngeh , komen dalam omputih tuuuu

puding roti said...

tak pe bdn kembang pun awk. comel :O

sayangsayangibu said...

mungkin ada hikmahnya
selamat bekerja...

maiyah said...

masih ada rezeki tu..

hans said...

kenapa badan berisi plak bro?
makan selera kut skrg nih
hehehehe
insyallah
semua akan brjlan dengan baik
amin

meo188 said...

company yg harapkan tender/projek susah wow...

cari company beso sikit

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bro,

kita serupa..

bab xda tenet ngan badan semakin kembang tu hak3..

Masy said...

takpe laa sumbang sket je, adat la tu. moga lepas ni sumenye berjalan lancar insyaallah ;)

cikmemy said...

xpe..sabar jela..nanti rezeki tu datang lagi....da kembang2 ni bile maw kawen?huhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bro, gua rindu lu la..

hahaha

faiz said...

badan mengembang..?? samo la kito..huhu..

btw, pasal keje tue x pe...mungkin ada hikmah disebaliknya..sabar je la..x pe la keje dgn main con ka..client ka..yg penting ada gaji k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...