Monday, April 27, 2009

Thank You

Minggu depan aku Insyaallah aku akan cuti 3minggu.(Tue pun kalo bos aku sign borang cuti. Permohonan kali ke-2.) Kepala hotak aku da xmampu lagi untuk memikirkan pasal keje lagi. Xmampu lagi aku nak mengira batu dan butiran pasir yang di tambak. Aku butuh rehat.

Walaupun kerja masih melambak. Tapi aku da xmampu nak fokus pada kerja yang diberikan. Memang da kepenatan sangat. Hari hari pun kerja. Mana lalu beb. Bangla pun cuti hari jumaat sabtu. Sempat lagi bawa awek ganu jejelan kat bandar. hurmmmm......

Aku nak jumpe kekawan blaja. Kekawan uni dan sekolah. Bebudak MRSM aku sibuk ajak pegi reunion. Aku teringin nak join, nak sangat jumpe kekawan lama yang memasing da ada life n keluarga sendiri. Tapi aku still xleh wat keputusan. Insyallah akan aku cuba mengisi borang dan buat muka x malu untuk mintak cuti. Hopefully time tue aku leh cuti. Pasal time tue jugak En. Karim cuti kawin.

Aku nak sangat jumpe geng-geng blaja dulu. Geng-geng yang melanggar Cikgu Saiful bila dikepung oleh Cikgu Saidi dan Cikgu Saiful kerana ponteng prep.(sebab Cikgu Saiful tue kecil.)

Ingat lagi pabila didenda oleh Cikgu Hamid berlari tanpa memakai kasut. Sebabnya xpakai stoking. Rela kutip entah stoking putih sesape tinggal ntah, janji xkena denda ngan cikgu Hamid. Cikgu yang brutal lagi ganaz tapi baik hati. Korang penah kena?




Kepada kekawan tidak kira sahabat alam maya (bloggers) mahupun sahabat di hadapan ku. Sesungguhnya kalian amat bernilai dalam hidupku. Terima kasih kerana sanggup menjadi sahabat ku. Aku doakan kalian berjaya dan bahgia selalu.



3 Pandangan Kekawan:

dcrysz said...

aku nak juga mendoakan kesejahteraan sesama kita......
amiiin....
semoga tercapai hajat nak bercutiiiii

~0~ said...

dcrysz
tima kasih tima kasih berjuta juta

Koyuki said...

I'm loving it MEW..lagu she came home for Christmas..Best Bangat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...