Saturday, December 27, 2008

KEJE keje KEje

Hari2 pun keje......Bangun pagi datang keje balik
petang senja.....xde ape yang nak di buat........
orang len suma bercuti ngan family, aku datang la melangak kat opis bersama 3 pedang yang lain......

Mat bang la pun cuti di hari krismas tp aku plak yang datang dok nganga kat opis.....apekejah kah semua ini???

Mat bangla dan indon sempat jugak kuar dating di ujung minggu....aku pulak hari2 keje.....Jawab nye selagi ade nyawa keje keje keje....

ini la life aku hari2 yang membosankan....walau pun bosan aku tetap layan...ari2 datang opis kira batu...kalo la batu boleh berkata mesti dia kata "Aku da bosan tgk ko ari2 kira aku.Meluat aku.Gaya org kaya tapi poket kempis"..........hari2 kira batu kepala aku pun da jadi kepala batu....kaki ku pula naik kematu....memang hidup matiku bersama batu batu........

Kepada kekawan yang baca...layan la lagu tema ku 'Batu - sweet charity'


4 Pandangan Kekawan:

one love said...

saya suka lagu batu tu!!!

:)

~flyo~ said...

lagu penuh makna dan sinis.......

Mak Su said...

hai flyo, bosan ek? maksu pun bosan. jum pekena ABC.

p/s: mekasih sudi jadi follower maksu ya.

~flyo~ said...

yup...bosan tahap gaban da mak su...
ABC cantik gak tue...hehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...