Saturday, August 25, 2012

Sticky POst : Giveaway Pertama Daddydee.net

Salam...
Kepada semua yang berminat...Boleh lah join giveaway peratama dari tuan rumah. Untuk maklumat lanjut sila ke daddydee.net.
 


Syarat-Syarat:
  1. Buatkan satu entri review ringkas tentang blog ini (daddydee.net). Saudaraku bebas untuk perkatakan apa saja tentang blog ini. Nak kritik ke, caci ke, puji ke, baling tomato ke, semua boleh. Janji tulisan itu mestilah asli, jujur dan ikhlas.
  2. Letakkan backlink entri ini dalam entri tersebut.
  3. Like fanpage daddydee.net dan add twitter @daddydeedotnet (Kalau sudi la…Tiada paksaan)
  4. Submitkan entri penyertaan saudara sekalian dalam ruangan komen dibawah. Tarikh tutup : 25 Ogos 2012 jam 12 malam.
  5. Penilaian pemenang akan dibuat berdasarkan review terbaik. Review terbaik adalah review yang terasa berkenan  oleh admin.
 Hadiahnya :
Tempat Pertama x 1 : 2 Pas Wayang GSC (Expire: 25 Sept 2012) + RM 30.00
Tempat Kedua x 1 : RM 15.00
Tempat Ketiga x 2 : RM 10.00
Hadiah wang tunai akan di bank-in ke akaun pemenang. Manakala, Pas wayang akan di pos.

4 Pandangan Kekawan:

ikaa said...

Menarik GA niee :)

KhaiRin : anies said...

pakcik, sy x de FB apatah lg twitter..

daddydee said...

@KhaiRin : anies

Yang tu tak jadi masalah...Sebab tu bukan syarat wajib pun. Yang penting entri je....heheheh

daddydee said...

@ikaa
Jemput join...Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...