Thursday, May 12, 2011

Bucket Seat

Ahad lepas, saje je jajalan bersama Puan Besar dan Madam Besar di SOGO. Saja cuci mata dan beli sikit barang.

Dalam Puan Besar dan Madam Besar dok mencari  barang tue. Aku melilau kelain. Saje je. Cuci cuci mata tengok barang. Bukan tengok 'barang' awek ye. 

Aku tertarik ngan 'Bucket Seat Baby' adalah dua tiga pilihan. Tapi suma RM300++. Dan ada jugak yang cecah RM1k. Tapi paling menarik perhatian aku yang nie.



 Amacam ngam X?? Brand Ferarri tue. Tapi harganya pun boleh tahan. 


Dan time bosan-bosan aku search kat tenet pulak. Jumpa yang kat bawah nie. BMW Sauber punye 'baby bucket seat'. Desingnya lagi sempoi dan menarik. Harga walallahullam.





Tapi baby punye bucket seat memang menarik dan baik jugak untuk keselamatan serta keselesaan bayi tue sendiri.


PSP: Bila nak pasang 'bucket seat' kat moto aku nie.....heheheheh

3 Pandangan Kekawan:

lalink7 said...

bertuah budak2 zaman skrang kan..dulu2 nek mtor ke kete ke kene dukung je 24jam..skang slesa sgt

Gadis Rama-Rama said...

yg biru tu cumel

Masy said...

kene buat wishlist la nanti.. masa bday. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...